Νεότερα για την αυτοκτονία του αστυνομικού που συγκλονίζει το Μεσολόγγι: Τον βρήκε νεκρό ο αδελφός του

Συγκλονισμένο είναι το Μεσολόγγι από την αυτοκτονία 48χρονου Υπαστυνόμου Α’ , πατέρα δυο παιδιών
Στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 48χρονος αστυνομικός έφθασε και ιατροδικαστής που έκανε τις απαιτούμενη εξέταση στον χώρο και η σωρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία – νεκροτομή.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν πήγε το πρωί στην δουλειά του και οι συνάδελφοί του ανησύχησαν οπότε άρχισε να τον ψάχνει ο αδελφός του, που τον βρήκε στο κτήμα του νεκρό με μια σφαίρα από το υπηρεσιακό του όπλο. Όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν συνήθιζε να πηγαίνει στο κτήμα για να κάνει κάποιες δουλειές και ο αδελφός του αρχικά σκέφτηκε μήπως έπαθε κάτι στο χωράφι. Όταν όμως έφθασε εκεί αντίκρισε την τραγική εικόνα του νεκρού αδελφού του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε στενοχωρηθεί ιδιαίτερα για τον αστυνομικό που είχε κάνει την υπεξαίρεση και κατήγγειλε μόνος του τον εαυτό του πριν από μερικές ημέρες, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η νομική διαδικασία εναντίον του. Οι δύο άντρες ήταν στενοί φίλοι και εργάζονταν στο ίδιο γραφείο αλλά σε διαφορετικό αντικείμενο, σύμφωνα με το aixmi-news.