ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου ο Δ. Μπαλαμπάνης

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα η ειδική τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου με θέματα την αποδοχή παραίτησης από το αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Αγαθάγγελου Κότσαλου και την εκλογή νέου Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.

Κατά πλειοψηφία έγινε αποδεκτή η παραίτηση και ο κ. Αγαθάγγελος Κότσαλος ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία που είχαν τα 4 χρόνια .

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου με 22 ψήφους αναδείχθηκε ο κ. Δημήτρης Μπαλαμπάνης. Να σημειώσουμε εδώ ότι δεν ψήφισαν και αποχώρησαν η παράταξη του κ. Κατσούλη , του κ. Παπαδόπουλου ,του κ. Μουρκούση και ο κ. Μαργαρίτης.

Η ανακοίνωση του Δήμου Μεσολογγίου

Πραγματοποιήθηκε χθες η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα συζήτησης την εκλογή νέου Προέδρου.

Μετά την διαδικασία, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου εξελέγηομόφωνα ο Δημήτριος Μπαλαμπάνης, με 22 ψήφους επί ισάριθμων παρόντων δημοτικών συμβούλων.

Ο κ. Δημήτριος Μπαλαμπάνης μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ευχαρίστησε θερμά για την  τιμή και την εμπιστοσύνη, σημειώνοντας επίσης πως «Ο ρόλος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι η ύψιστη έκφραση της δημοκρατικής λειτουργίας σε τοπικό επίπεδο. Θα υπηρετήσω το θεσμό επιδιώκοντας το καλύτερο αποτέλεσμα που θα εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία του Οργάνου, την αποδοτικότητα αλλά και την αποτελεσματικότητά του. Επιθυμώ την συμπαράσταση, την υποστήριξη αλλά και την καθοδήγηση όλων. Θεωρώ δε πως ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου στέκεται πάνω από οποιεσδήποτε πολιτικές αντιλήψεις. Εκπροσωπεί τους ίδιος τους δημότες και οφείλει να λειτουργεί συνολικά. Αυτή είναι η εντολή που λάβαμε και ασφαλώς πρέπει να την υπηρετήσουμε…»

onairnews.gr

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close