Νέος Μαγνητικός Τομογράφος στο διαγνωστικό κέντρο Καρράς Γεώργιος στο Αγρίνιο

Η πλειοψηφία των εξετάσεων θα πραγματοποιείται στο μισό χρόνο

To διαγνωστικό κέντρο Μαγνητικός Τομογράφος – Καρράς Γεώργιος πραγματοποίησε, όπως είχε προγραμματίσει από καιρό, την αντικατάσταση του Μαγνητικού Τομογράφου του με καινούργιο μοντέλο (2024) 1.5 Tesla του οίκου General Electric.

Tο συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει τις πιο πρόσφατα εξελιγμένες τεχνικές λήψης εικόνων, βελτιωμένη αίσθηση ευρυχωρίας κατά την διάρκεια της εξέτασης καθώς και λογισμικό Τεχνητής Νοημοσύνης που συμβάλλει στην βελτιστοποίηση της ποιότητας των εικόνων καθώς επίσης και στην σημαντική μείωση του χρόνου της εξέτασης.


Eνδεικτικά, η πλειοψηφία των εξετάσεων θα πραγματοποιείται στο μισό χρόνο από αυτό που χρειάζονταν οι παλιότερης τεχνολογίας Μαγνητικοί Τομογράφοι ενώ συγκεκριμένες εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιούνται σε λιγότερο από 10λεπτά!

Επιπλέον θα πραγματοποιούνται και ειδικές εξετάσεις όπως αυτές της Μαγνητικής Μαστογραφίας και μελλοντικά της Μαγνητικής Καρδιάς και της Μαγνητικής Εντερογραφίας.

«Πέρα από την προσπάθειά μας να κάνουμε την εμπειρία των εξετάσεων στο κέντρο μας πιο ευχάριστη δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δίνουμε την μέγιστη σημασία στην άριστη ιατρική πρακτική και την αξιοπιστία», τονίζουν οι άνθρωποι του διαγνωστικού κέντρου.

Διεύθυνση: Ηρακλείτου 74, Αγρίνιο

Τηλέφωνο: 2641 032323

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο Καρράς Γεώργιος μαγνητικός τομογράφος