Αυτοδιοίκηση

Νέος επικεφαλής της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών» ο Λευτέρης Μάντζαρης

po-mantzarisΧθες 1 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνέλευση της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών στο Δημαρχείο Αστακού με σκοπό να συζητήσει τα έως τώρα πεπραγμένα της παράταξης, τις προοπτικές της, καθώς και να εκλέξει τον νέο επικεφαλής.
Από τη συζήτηση προέκυψε πλήρης ομοφωνία στις βασικές αξίες της Συμπολιτείας. Τονίστηκε η πλήρης ανεξαρτησία απ’ οποιαδήποτε κομματική ταυτότητα και η αντιμετώπιση των ζητημάτων του Ξηρομέρου με ήθος και μετριοφροσύνη, μακριά από παλαιοκομματικές και ρουσφετολογικές αντιλήψεις και πρακτικές.
Ως επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών εκλέχτηκε ο κ. Λευτέρης Μάντζαρης ο οποίος υποσχέθηκε ακόμα πιο ενεργή ενασχόληση με τα καθημερινά προβλήματα του Δημότη, δράση της Συμπολιτείας μέσα στην κοινωνία και προώθηση του σχεδίου της για ανάπτυξη αυτού του τόπου, για να ξεφύγει επιτέλους το Ξηρόμερο από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.
Η συνέλευση ευχαρίστησε τον απερχόμενο επικεφαλής κ. Ηλία Γεωργαλή για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και για το ότι αυτός πρώτος έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας πραγματικά εναλλακτικής πρότασης για τον τόπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button