Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Νέος αθλητικός σύλλογος ιδρύθηκε στο Αγρίνιο

Πρόκειται για τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Αγρινίου

Η είδηση ενός νέου αθλητικού συλλόγου στην πόλη του Αγρινίου ανακοινώθηκε.

Πρόκειται για τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Αγρινίου, στόχος του οποίου είναι η ανάδειξη και εξέλιξη του Κλασικού Αθλητισμού της ευρύτερης περιοχής μέσα από ένα συγκροτημένο οργανισμό που απευθύνεται σε όλους τους φίλαθλους συμπολίτες μας.


Αναλυτικά:

«Φίλες και φίλοι του Αθλητισμού,

Ανακοινώνουμε την δημιουργία του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Αγρινίου, που στόχο έχει την ανάδειξη και εξέλιξη του Κλασικού Αθλητισμού της ευρύτερης περιοχής μέσα από ένα συγκροτημένο οργανισμό που απευθύνεται σε όλους τους φίλαθλους συμπολίτες.

Σκοπός του Σωματείου είναι η ανάπτυξη και η προώθηση του Αθλητισμού με την παρότρυνση και την ενθάρρυνση των νέων με την ενασχόληση στην Άθληση, με την μύησή τους στα αθλητικά ιδεώδη, στις αξίες και στις αρχές που πηγάζουν από αυτή την διαδικασία καθώς και στην προαγωγή της κοινωνικότητας, της συναδέλφωσης και της αλληλεγγύης, σύμφωνα με της αρχές του φίλαθλου πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας.

Για εμάς, οι αθλητές αποτελούν κοινωνικό πρότυπο και δημιουργούμε αυτό τον Σύλλογο για να αθροιστούμε με όλους όσους ατομικά ή συλλογικά υπηρετούν τις υψηλές αξίες του Αθλητισμού και να συνδράμουμε στην περεταίρω ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους στην περιοχή μας.

Πιστοί στις διαχρονικές αξίες του αθλητισμού, θεμελιώνουμε τον Σύλλογο στο ισχυρό δομικό τρίπτυχο Αθλητής- Προπονητής- Σύλλογος και δεσμευόμαστε για πολύπλευρη στήριξη αθλητών και γονέων στον ευεργετικό δρόμο του Αθλητισμού. Ελπίδα και πυξίδα μας, είναι η δημιουργία μιας σταθερής βάσης για την ηθική, ψυχολογική και υλική υποστήριξη των αθλητών μας με την ανάδειξη και προβολή του καθημερινού αγώνα και των επιτυχιών τους.

Στην τελευταία του συνεδρίαση το νέο Διοικητικό συμβούλιο του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Αγρινίου

συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε το νέο Προεδρείο που αποτελείται από:

Πρόεδρος: Καψάλης Παναγιώτης του Διονυσίου

Αντιπρόεδρος: Γκριμότσης Αντώνης του Ιωάννη

Γραμματέας: Μεντεσίδη Φωτεινή του Παύλου

Ταμείας: Δημητρίου Σταθούλα του Βασιλείου

Μέλος: Ματσούκας Κωνσταντίνος του Ηλία»

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button