Δυτική Ελλάδα

Νέο site για την Ναύπακτο

epi-lepantomag

Μια νέα ενημερωτική ιστοσελίδα για την Ναύπακτο βγήκε “στον αέρα’ του διαδικτύου αυτές τις μέρες. Οι υπεύθυνοι του Lepantomag.gr  Έμυ Παπαδούλα και  Ντίνος Γκέκας, γραφουν στο σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, για τη νέα αυτή προσπάθεια:

“Με στόχο την αντικειμενικότερη και όσο το δυνατόν πληρέστερη κάλυψη των πολιτικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών γεγονότων της ευρύτερης περιοχής της Ναυπακτίας και όχι μόνο, η ομάδα του LepantoMag.gr  σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της.

Αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις της νέας εποχής στον τομέα της ενημέρωσης και έχοντας αντιληφθεί ότι ο ίδιος ο πολίτης μπορεί, αλλά και δικαιούται να έχει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της πληροφορίας και τη διάχυση των ειδήσεων, ευελπιστούμε στη διαδικτυακή μας αυτή προσπάθεια να έχουμε και τη δική σας συνδρομή.

Επιθυμία μας είναι το LepantoMag.gr να καταστεί ένα βήμα ανταλλαγής απόψεων και διαλόγου.  Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει είτε εκφράζοντας την άποψή του είτε με τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά του μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας μέσω του e-mail μας: info@lepantomag.gr.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button