Πολιτική

Νέο πλήγμα για τον Πυθαγόρα Σαμαρά

pol-gazetasΑίσθηση προκαλεί  η παραίτηση του τ. Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Γαζέτα απο την δημοτική παράταξη “Νέοι ορίζοντες” του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρα Σαμαρά. Ο κ. Γaζέτας καταγγέλει συκοφάντηση από τον δήμαρχο περί χρηματισμού του, με τον ίδιο να δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του και τους λόγους της, με την εξής επιστολή χθες στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου:  
“Κύριε πρόεδρε,
Με την παρούσα σας δηλώνω, ότι σύμφωνα με το άρθρο 66 παρ. 4 του Ν. 3852/2010, ανεξαρτητοποιούμαι από τη δημοτική παράταξη «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» με την οποία έχω εκλεγεί και στο εξής θα συμμετέχω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.
  Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής μου οφείλονται, πέραν των άλλων και στα όσα συκοφαντικά και μειωτικά της τιμής και υπόληψής μου διαδίδει και μάλιστα ενώπιον δημοτικών συμβούλων, ο επικεφαλής της παραπάνω παράταξης κ. Πυθαγόρας Σαμαράς, περί δήθεν χρηματισμού μου εκ μέρους του, με το ποσό των 18.000 ευρώ, προκειμένου να ψηφίσω θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο αρνιόμουν δήθεν να ψηφίσω.
 Για το θέμα βεβαίως της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος μου, επιφυλάσσομαι να προσφύγω ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης.
 Επειδή όμως το θέμα έχει και πολιτικές προεκτάσεις, παρακαλώ να συζητηθεί ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να δώσω εξηγήσεις στο σώμα.”

Το αίτημα του κ. Γαζέτα να συζητηθεί το ζήτημα στο χθεσινό πλέον Δημοτικό Συμβούλιο δεν έγινε αποδεκτό και σύμφωνα πάντα με τον ίδιο και τα όσα δηλώνει σε επικοινωνία που είχε  το agriniopress.gr  μαζί του, όταν πήρε την πρωτοβουλία να μιλήσει για το ζήτημα στο συμβούλιο, ο δήμαρχος ύψωσε τον τόνο της φωνής του και τον αποκάλεσε ψεύτη! Σύμφωνα πάντα με τον κ. Γαζέτα, ο δήμαρχος Π. Σαμαράς, ισχυρίστηκε πως του έδωσε αυτά τα χρήματα για να καλύψει ανάγκες της δημοτικής ενότητας,πράγμα που σύμφωνα με τον κ. Γαζέτα ουδέποτε συνέβη. Ο κ. Γαζέτας πάντως επιμένει στο γεγονός πως η συκοφάντησή του, όπως την χαρακτηρίζει, έγινε ενώπιων δημοτικών συμβούλων και αντιδημάρχων καθώς και στη δήλωσή του πως το θέμα θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button