ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Νέο αίτημα του Κώστα Λύρου για συνάντηση με τον Νότη Μηταράκη

«Η απαξίωση απηχεί στους 35.000 κατοίκους του Δήμου μας» σημειώνει ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Για τρίτη φορά επανέρχεται ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος στην ανάγκη να γίνει άμεσα συνάντηση με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη για το Μεταναστευτικό ζήτημα που απασχολεί το Μεσολόγγι.

Η ανακοίνωση του δήμου Μεσολογγίου αναφέρει ακόμη τα εξής:

“Με επιστολή του προς τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές Κώστα Καραγκούνη, Μάριο Σαλμά και Σπήλιο Λιβανό ζητά όπως μεσολαβήσουν και ορίσουν συνάντηση εργασίας με τον κ. Μηταράκη. Όπως είναι γνωστό ο Κώστας Λύρος έχει απευθυνθεί στον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και τον Απρίλιο, αμέσως μετά τα γεγονότα που απέτρεψαν να γίνει δομή μεταναστών το δεύτερο μεγάλο ξενοδοχείο της πόλης. Αλλά και μετέπειτα -τον Ιούνιο- όταν η πόλη άρχισε να δέχεται και νέο «κύμα» μεταναστών, αυτή την φορά με εγκατάσταση σε κατοικίες.

«Η απαξίωση που βιώνουμε από τον κ. Μηταράκη δεν είναι μόνο στο πρόσωπο του Δημάρχου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Αλλά κυρίως προς τους 35.000 κατοίκους του Δήμου μας και όσους αγωνιούν για αυτή την συνεχιζόμενη εγκατάσταση μεταναστών στον τόπο μας. Ελπίζουμε ότι όχι μόνο θα μας δεχθεί άμεσα ο Υπουργός, αλλά θα μπει φραγμός και θα μεταφερθούν ισοδύναμα μετανάστες σε άλλες περιοχές που δεν φιλοξενούν καθόλου» δήλωσε σχετικά ο Κώστας Λύρος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button