Ροή Ειδήσεων

Νέο αίτημα στην Τράπεζα Πειραιώς για παραμονή του υποκαταστήματος στο Μύτικα

koi-peiraios-mytikasΟ Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  (Κυριάκος Κωνσταντίνος) εισηγούμενος το μοναδικό Θέμα Εκτός Ημερήσιας Διάταξης (Σάββατο 1  Απριλίου 2017), έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο Γαλούνη Ερωτόκριτο , ο οποίος είπε τα εξής :
1.Με την αριθ. 172/27.11.2015 (ΑΔΑ ΩΓΕ1ΩΚΖ-0ΓΕ) Απόφαση μας περί ‘Αίτημα παραμονής του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην ΤΚ Μύτικα΄ αιτηθήκαμε από την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς την παραμονή του υποκαταστήματος που διατηρεί η Τράπεζα στην Τ.Κ. Μύτικα, για την εξυπηρέτηση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής.

 2. Με την αριθ. 64/26.5.2016 (ΑΔΑ Ω4ΔΛΩΚΖ-ΩΚΨ) Απόφαση μας περί «Επικαιροποίηση της αριθ. 172/27.11.2015 Απόφασης περί‘Αίτημα παραμονής του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην ΤΚ Μύτικα» αιτηθήκαμε εκ νέου από την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς την παραμονή του υποκαταστήματος που διατηρεί η Τράπεζα στην Τ.Κ. Μύτικα, για την εξυπηρέτηση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής.

Τώρα πληροφορούμαστε ότι επίκειται η υπολειτουργία του υποκαταστήματος που διατηρεί η Τράπεζα Πειραιώς στην Τ.Κ. Μύτικα μόνο για δύο ημέρες την εβδομάδα.

 Εισηγούμαι την πλήρη λειτουργία του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα για την εξυπηρέτηση των δημοτών. 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κομπλίτσης Δημήτριος, λαμβάνοντας τον λόγο, διαφώνησε με την εισήγηση αποκλειστικά και μόνο στο να αιτηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο να λειτουργήσει μια ιδιωτική τράπεζα χωρίς όμως να εξεταστούν και επισημανθούν οι αιτίες της καπιταλιστικής ανάπτυξης που οδηγούν στην ταλαιπωρία των Δημοτών.

Το Δημοτικό Συμβούλιο κατόπιν ονομαστικής ψηφοφορίας :

Αποδέχεται την εισήγηση του Δημάρχου και αιτείται από την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς την πλήρη λειτουργία τουκαταστήματος που διατηρεί η Τράπεζα στην Τ.Κ. Μύτικα, για την εξυπηρέτηση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής.

http://vlyziananews.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button