Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δύο ακόμα αριστούχοι επιτυχόντες στο γραφείο του Νεκτάριου Φαρμάκη

Δύο ακόμα πρωτεύσαντες εισακτέους της Δυτικής Ελλάδας υποδέχτηκε σήμερα Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Πρόκειται για τους Νίκο Δαμασκόπουλο (19.554 μόρια) από τον Πύργο Ηλείας και Γιάννη Παπαγεωργίου (19.487 μόρια) από το Αίγιο Αχαΐας που μαζί με τους γονείς τους συναντήθηκαν με τον κ. Φαρμάκη, ο οποίος τους εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για τις πρωτιές τους, υπογραμμίζοντας πως «η αριστεία τους αποτελεί παράδειγμα, το οποίο πρέπει να διαχέεται σε όλη την κοινωνία».«Να είστε περήφανοι για τον αγώνα σας, για την οικογένειά σας, αλλά και για τον τόπο σας. Και να μείνετε εδώ…» ανέφερε ο κ. Φαρμάκης, που συνεχάρη επίσης τους γονείς των επιτυχόντων, υπογραμμίζοντας ότι επεδίωξε ακόμα και ως γούρι να ξεκινήσει τη θητεία του σαν Περιφερειάρχης, υποδεχόμενος στο γραφείο του, νέους ανθρώπους που στόχευσαν ψηλές κορυφές και τις κατέκτησαν.

Σημειώνεται ότι, όπως και την προηγούμενη φορά, ο κ. Φαρμάκης προσέφερε στους αριστούχους από ένα δώρο (λαπτοπ), ευχόμενος καλή πρόοδο και πολλές ακόμα επιτυχίες.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou christmas2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button