Δυτικά ΕπιχειρείνΡοή Ειδήσεων

Νεκτάριος Φαρμάκης: Το συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν 2022» δίνει στίγμα για το που πρέπει να ποντάρουμε

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, δίνοντας το «παρών» στο αναπτυξιακό συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν» στον πολυχώρο Emileon, σήμερα στο Αγρίνιο, μίλησε για τις εργασίες του και το τι προσδοκά να προκύψει από αυτές:

«Συνέδριο που πραγματικά τείνει να γίνει θεσμός. Νομίζω ότι τέτοιου είδους ευκαιρίες, δηλαδή να είμαστε σε βήματα διαλόγου και μάλιστα σε εποχές οι οποίες εκτός από περίπλοκες έχουν και ευκαιρίες, αξίζει πραγματικά να στηρίζονται. Είναι προσπάθειες που δίνουν σε όλους το δικαίωμα να τοποθετηθούν απέναντι στις προκλήσεις για το αύριο.


Νομίζω βρισκόμαστε σε μία εποχή όπου ο τόπος μας έρχεται αντιμέτωπος με απανωτές υπερδεκαετείς κρίσεις, η οικονομική κρίση της προηγούμενης δεκαετίας, στη συνέχεια η υγειονομική κρίση, η ενεργειακή κρίση και τώρα αντιμετωπίζουμε  τα αποτελέσματα του πολέμου που βρίσκεται μέσα στην Ευρώπη και φυσικά έχει αντίκτυπο σε ζητήματα ενεργειακά».

Αυτό δεν μπορεί να μας κάνει να σταματήσουμε να σχεδιάζουμε αυτό το αύριο. Πού βρίσκεται η περιοχή μας μέχρι σήμερα και πού θέλουμε να τη δούμε το επόμενο διάστημα. Θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε πολλά και ενδιαφέροντα.

Το σίγουρο είναι ότι το «Δυτικά Επιχειρείν», που και στον τίτλο του συνεδρίου δίνει το στίγμα που πρέπει να ποντάρουμε. Πρέπει να βασιστούμε στην επιχειρηματικότητα. Βλέπω εδώ γύρω μας ανθρώπους της καθημερινότητας και του μόχθου, ανθρώπους που πραγματικά θα βγάζουν το βιός του και φυσικά αυξάνουν ταυτόχρονα και το τοπικό ΑΕΠ μέσα από την επιχειρηματικότητα.

Αυτή είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής και σε αυτή πρέπει να ποντάρουμε και να τη στηρίξουμε».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button