ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Νέος κύκλος συναντήσεων στον Αστακό για τον Νεκτάριο Φαρμάκη (φωτο)

Στο πλαίσιο συναντήσεων με όλους τους Δημάρχους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης επισκέφθηκε σήμερα τον Αστακό και είχε συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Ερωτόκριτο Γαλούνη, με πολίτες και ενημερώθηκε από εργαζόμενους αλλά και τον ιατρό-επιμελητή Γιάννη Τριανταφυλλακη για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Αστακού.

Πιο αναλυτικά, σε ανάρτησή του ο Νεκτάριος Φαρμάκης, γράφει:

Επισκέφθηκα σήμερα τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Κατά την επίσκεψη μου στην έδρα του Δήμου Ξηρομέρου, είχα συνάντηση με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γαλούνη με τον οποίο συζήτησα για τις ανάγκες του Δήμου αλλά και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, τα οποία αποτελούν και σημαντική προοπτική για ολόκληρη την Περιφέρεια…

Όπως είναι φυσικό, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα προβλήματα και τις ελλείψεις στα ζητήματα υποδομών. Η ελλιπής προσβασιμότητα αποτελεί την βασική ανάγκη των πολιτών αλλά και το στοιχείο που μπορεί να δώσει υπεραξία στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου. Τουρισμός, πρωτογενής τομέας αλλά και το λιμάνι στο Πλατυγιαλι, μόνο με πρόσβαση μπορεί να αποτελέσουν αιχμή του δόρατος για την περιοχή.

Στην συνέχεια, είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με πολίτες και να συζητήσω μαζί τους για το σχέδιό μου για την επόμενη μέρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Κλείνοντας την επίσκεψή μου, επισκέφθηκα το Κέντρο Υγείας Αστακού , όπου ενημερώθηκα από εργαζόμενους αλλά και τον ιατρό-επιμελητή του Κ.Υ κ.Τριανταφυλλακη για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής στον τομέα της υγείας αλλά και για το έργο των υπηρετούντων στο Κ.Υ.

xiromeronews.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close