ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Νεκρός αστυνομικός διευθυντής και η σύζυγός του σε τροχαίο στο Σχηματάρι

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για να διευκρινίσουν τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, στο ρεύμα προς Αθήνα, περίπου 500 μέτρα πριν από το Σχηματάρι. Θύματα του δυστυχήματος ένας αστυνομικός Διευθυντής και η σύζυγός του, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της όταν η μπαγκαζιέρα ενός αυτοκινήτου, το οποίο βρισκόταν μπροστά τους, έπεσε στο δρόμο. Η προσπάθεια να αποφύγουν το αντικείμενο οδήγησε τους επιβάτες σε ελιγμούς που τελικά τους έβγαλαν εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Τροχαίας, όμως οι προσπάθειες ανάνηψης δεν είχαν θετικά αποτελέσματα.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για να διευκρινίσουν τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός Διευθυντής και η σύζυγός του είχαν δύο παιδιά.

dnews.gr

Χορηγούμενη

pap xmas 1000x563px Τοπική Διαφήμιση
koukounas ezgif.com resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button