Νέες συλλήψεις στο Αγρίνιο

Τρεις συλλήψεις περιελάμβανε το χθεσινό αστυνομικό δελτίο στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου συνέλαβαν έναν 51χρονο και έναν 20χρονο οι οποίοι οδηγούσαν ΙΧ αυτοκίνητα χωρίς διπλώματα. Σημειώνεται ότι στην περίπτωση του 20χρονου του έγινε σήμα από τους αστυνομικούς να σταματήσει, όμως δεν το έπραξε και τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί λίγο αργότερα σε διαφορετικό σημείο.


Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του ΚΟΚ ενώ για τον 20χρονο η δικογραφία περιλαμβάνει κατηγορία και για απείθεια.

Επίσης χθες, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης συνελήφθη στην περιοχή της Μεγάλης Χώρας ένας 37χρονος Πακιστανός ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα εισόδου και παραμονής στη χώρα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον 20χρονο:

“Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αχελώου Καλυβίων, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο, δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αναπτύσσοντας ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγει.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του δράστη προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης”.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο αλλοδαπός αστυνομία διπλώματα συλλήψεις