Αθλητισμός

Νέες παρεμβάσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις της Αιτωλ/νίας ανήγγειλε ο Γ. Βασιλειάδης (video-φωτο)

vasileiadis-anatropi-tora (3)
Στην εκδήλωση που διοργάνωσε για τον αθλητισμό στο Αγρίνιο η Δημοτική Παράταξη «Αγρίνιο – Ανατροπή Τώρα» μίλησε κατά την επίσκεψή του στην πόλη ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στα εγκαίνια του κλειστού της αερογέφυρας που όπως είπε «ήταν ένα ανέκδοτο τα προηγούμενα χρόνια», αναφέρθηκε και σε κάποια άλλα σημαντικά έργα για τον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής, για τα οποία θα γίνουν προσπάθειες να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του χρόνου ή στην αρχή του επόμενου.

vasileiadis-anatropi-tora (5)

Αναλυτικότερα, ανέφερε πως γίνεται προσπάθεια να ενταχθεί στην τελευταία διαμόρφωση του 2017 ή στο πρώτο κομμάτι του 2018 το έργο του γηπέδου της Λεπενούς, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να γίνει μία σοβαρή αθλητική εγκατάσταση. Επίσης συμφωνήθηκε με το Δήμο Αγρινίου να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στο γήπεδο του Καινουρίου και στον ελαστικό τάπητα (ταρτάν) του ΔΑΚ Αγρινίου.
Οι παραπάνω παρεμβάσεις θα κοστίσουν συνολικά 350.000 ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των πιστώσεων θα καταβληθεί από το υπουργείο.

Εκτός Αγρινίου θα γίνουν παρεμβάσεις και στο γήπεδο του Θέρμου, ενώ αναμένεται η μελέτη για παρεμβάσεις και στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας του υφυπουργού και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

vasileiadis-anatropi-tora (8)
vasileiadis-anatropi-tora (1)

vasileiadis-anatropi-tora (2)

vasileiadis-anatropi-tora (4)

vasileiadis-anatropi-tora (6)

vasileiadis-anatropi-tora (7)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button