ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Νέες κινητοποιήσεις την Κυριακή για τη γέφυρα του Ευήνου

Στην Ιόνια οδό βγαίνουν οι κάτοικοι των περιοχών την Κυριακή

Νέες κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι κάτοικοι του Γαλατά, του Περιθωρίου, του Ευηνοχωρίου την Κυριακή 10/4.

Οι κάτοικοι ζητούν άμεση λύση στο ζήτημα της γέφυρας του Ευήνου και η Συντονιστική Επιτροπή ενημερώνει σχετικά:


«Σήμερα Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 και ώρα 18:00΄ συνήλθε σε σύσκεψη στην πλατεία του Γαλατά η Συντονιστική Επιτροπή του Αγώνα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε στους κατοίκους των Κοινοτήτων Γαλατά και Περιθωρίου η κατάρρευση των γεφυρών του Ευήνου, με θέμα την αξιολόγηση της κατάστασης.

Κοινή ήταν η διαπίστωση πως δεν έχει ξεκινήσει κανένα από τα έργα που θα δώσουν άμεση και προσωρινή λύση στα προβλήματα και θα συμβάλλουν στην αποκατάσταση της επικοινωνίας μεταξύ των κατοίκων των παρευήνιων Κοινοτήτων. Ακόμα, πως, παρά τις σχετικές ανακοινώσεις των αρμοδίων, δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις και χρονικές δεσμεύσεις για άμεση δρομολόγηση λύσεων.

Για τους λόγους αυτούς και σε υλοποίηση πρόσφατης απόφασής της, η Συντονιστική Επιτροπή καλεί τους κατοίκους του Γαλατά, του Περιθωρίου, του Ευηνοχωρίου και όλων των παρευήνιων Κοινοτήτων σε συγκέντρωση στην πλατεία της Κοινότητας Γαλατά την Κυριακή 10 Απριλίου του 2022 και ώρα 11:00΄. Θα ακολουθήσει πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κυκλικό κόμβο της Γαυρολίμνης, με ολιγόλεπτο, συμβολικό αποκλεισμό της Ιονίας οδού.

Την Κυριακή θα βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί: «ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ», «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ μας». Θα ζητήσουμε την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας. Θα απαιτήσουμε την ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Τέσσερις μήνες αρκούν».

Η ανακοίνωση-πρόσκληση:

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 βροντοφωνάζουμε «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ», «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ μας». Ζητάμε την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας. Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, ΤΩΡΑ. Συγκεντρωνόμαστε στις 11:00΄ στην πλατεία του Γαλατά. Θα ακολουθήσει πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κυκλικό κόμβο της Γαυρολίμνης. Η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button