Αθλητισμός

Νέες δράσεις από τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου

spo-nom3

Με επτά μετάλλια επέστρεψε η ομάδα kayak sprint του Ν.Ο.Μεσολογγίου από τον Πόρο.
Η αποστολή του Ν.Ο.Μεσολογγίου με 7 αθλητές έλαβε μέρος στους διασυλλογικούς αγώνες Kayak στον Πόρο, το Σαββατοκύριακο 15-16/10. Ο Ναυτικός όμιλος Πόρου διοργάνωσε άψογους αγώνες, σε ένα πανέμορφο περιβάλλον και με ιδανικές καιρικές συνθήκες. Οι μικροί αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου, κέρδισαν 6 χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο και πλούσιες εμπειρίες! Οι αθλητές που έλαβαν μέρος είναι οι παρακάτω: Ντρέ Πέπη, Φιλιπποπούλου Όλγα, Κατσαγάνη Μαρία (1η 200μ Κ1,1η 200μ Κ2, 1η 1000μ Κ1), Κατσαγάνη Πολυτίμη (1η 200μ Κ2, 2η 1000μ Κ1), Κουφός Θεόδωρος, Κουφός Χρήστος και Διαμαντόπουλος Νικόλας ( 1ος 200μ Κ1, 1ος 1000μ Κ1). « Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς μας αθλητές/τριες και στο προπονητή τους Διαμαντόπουλο Δημήτρη. Photo Credits: Giorgos Petridis & Ηλιάνα Μάνου», αναφέρει η ανακοίνωση του ΝΟΜ.

Ενημέρωση για την απόκτηση διπλώματος ιστιοπλοΐας

spo-nom8

Ξεκίνησε τον κύκλο μαθημάτων η 23η σχολή του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου για την απόκτηση διπλώματος ιστιοπλόϊας ανοικτής θαλάσσης (ΣΙΑΘ) με θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα. Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή είναι αρκετά ικανοποιητική . Με το πέρας του παρόντος κύκλου ο Ναυτικός όμιλος εχει την δυνατότητα να ξεκινήσει άμεσα και τον επόμενο κύκλο. Όσοι ενδιαφέρονται για απόκτηση διπλώματος , συντήρηση του διπλώματος και των γνώσεων ή απόκτηση προχωρημένων δεξιοτήτων μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες στα τηλ. 2631026970 (11.00-15.00) – 69310364654, email:nommes@live.com

spo-nom1

Το διοικητικό συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου  Μεσολογγίου ευχαριστεί τον επιχειρηματία Άκη Καραντινό και την εταιρία του «Socrates Organic Villas» για την φιλοξενία που του παρείχε στο περίπτερο του, στην 1η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού «NOSTOS 2016» που έγινε στην Ναύπακτο. «Ο Ν.Ο.Μ στηρίζει κάθε προσπάθεια που προβάλει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και πιστεύει ότι με συνεργασίες και ανάλογες συνέργειες , μπορεί ο Εναλλακτικός Τουρισμός να γίνει πυλώνας ανάπτυξης της περιοχής μας», καταλήγει η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου.

Photo:news.gtp.grspo-nom2 spo-nom4 spo-nom5 spo-nom6 spo-nom7 spo-nom9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button