ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Νέες διαμαρτυρίες για ακαθάριστα οικόπεδα: «Λόγγος» περιοχή στον Αγιο Κωνσταντίνο (φωτο)

Πολλά είναι τα παράπονα των πολίτων για σημεία στο Αγρίνιο με ακάθαριστα οικόπεδα που εγκυμονούν κινδύνους.

Τα οικόπεδα γειτνιάζουν με οικίες και παρά τις επανειλημμένες ανακοινώσεις απο δήμο, Πυροσβεστική κλπ, οι ιδιοκτήτες τους δεν κάνουν τίποτε από αυτά που υποχρεούνται να κάνουν, ώστε να αποσοβήσουν τυχόν κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς και εξάπλωσης της


Ένα τέτοιο σημείο βρίσκεται στον Άγιο Κωνσταντίνο όπως καταγγέλλει αναγνώστρια και συγκεκριμένα στην οδό Καζαντζάκη και Παπασταματίου, πίσω από το «σταυροδρόμι» και κάτοικοι διαμαρτύρονται για τα «παρατημένα» οικόπεδα που έχουν γίνει «λόγγος» όπως αναφέρουν στο agriniopress. Σήμερα υπήρχε μηχάνημα του δήμου και καθάριζε κάποια κομμάτια και τα πεζοδρόμια από τα χορτάρια.

«Εκτός από την ζέστη έχουμε συντροφιά και όλα τα είδη ζωυφίων που υπάρχουν και θα μπουν στα σπίτια μας όπως πάει», περιγράφουν.

Δείτε εικόνες:

«ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!
ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ.ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΑΡΑΤΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΓΟΣ ,ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠ’ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΖΩΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΧΟΡΤΑΡΙΑ».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button