Αθλητισμός

Νέες διακρίσεις για αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου (φωτο)

dav

Νέα μεγάλη διάκριση σε πανελλήνιο επίπεδο για τον Ηρακλή Αγρινίου, αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ. Το πρωτάθλημα διεξήχθη στο Ολυμπιακό στάδιο της πάλης στα Άνω Λιόσια στις 20 και 21 Ιανουαρίου (αναγνωρισμένο Πανελλήνιο πρωτάθλημα από την Γ.Γ.Α. και την Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ ., όπου ο Ηρακλής Αγρινίου και ο προπονητής Γιώργος Καψιμάλης είναι κρατικά αναγνωρισμένοι).

dav

Ο Χρήστος Λιόκαυτος πήρε την δεύτερη θέση στην κατηγορία -94 ανδρών κάνοντας τέσσερις νίκες και ήττα στον τελικό. Η Κωνσταντίνα Παληογιάννη κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση στην κατηγορία -62 γυναικών, πετυχαίνοντας τρεις νίκες και μια ήττα και αυτή στον τελικό. Πολύ καλή θέση, την τέταρτη συγκεκριμένα, πήρε ο Βασίλης Μάρης, ο όποιος πέτυχε δυο νίκες και δυο ήττες (η μια στον ημιτελικό στην κατηγορία +94 ανδρών). Πολύ καλές εμφανίσεις και για τους αθλητές Γιώργο Χεινώπορο και Δημήτρη Σταθοχρηστόπουλο στην πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνα και μάλιστα σε τέτοιο επίπεδο.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

dav

Ο Γιώργος Καψιμάλης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις θέσεις που πήραν οι αθλητές του γιατί το κατάφεραν σε κατηγορίες με πολλές συμμετοχές, καθώς είναι χαρακτηριστικό πόσους αγώνες έπαιξαν για να φτάσουν στον τελικό.

dav

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button