Γεγονότα

Νέες διακοπές ρεύματος το βράδυ

koi-dei-revma-diakopiΜπορεί το μεσημέρι της Πέμπτης το σύστημα να άντεξε αλλά επικρατεί αγωνία στους πολίτες, αλλά και σε χιλιάδες τουριστικές επιχειρήσεις για το εάν θα συμβεί το ίδιο και για το βράδυ.

Από το απόγευμα λοιπόν θα ξεκινήσουν νέες διακοπές ρεύματος, ωριαίες σε ένα μεγάλο μέρος του λεκανοπεδίου της Αττικής, στην Κρήτη, την Πελοπόννησο, τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Aναλυτικά, ο ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποιεί ότι σήμερα (Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014) – μετά από σχετική εντολή του ΑΔΜΗΕ – είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης στην ηπειρωτική χώρα (διασυνδεδεμένο σύστημα), κατά το χρονικό διάστημα από 19.00’ έως 23.00’, με εκτιμώμενη διάρκεια μέχρι 1 ώρα ανά περιοχή, σύμφωνα με το Επίσης, είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης στην Κρήτη, κατά το χρονικό διάστημα από 20.00’ έως 22.00’, με εκτιμώμενη διάρκεια μέχρι 1 ώρα ανά περιοχή.
Υπογραμμίζεται ότι τα προγράμματα περικοπών είναι ενδεικτικά, σκοπό έχουν τη διευκόλυνση των καταναλωτών για τον καλύτερο προγραμματισμό των εργασιών τους και τίθενται σε εφαρμογή μόνον εφόσον επιβεβαιωθεί από τον ΑΔΜΗΕ (ηπειρωτική χώρα), στη δεδομένη χρονική στιγμή, η ανάγκη υλοποίησής τους, γεγονός που δεν συνέβη σήμερα, κατά τις μεσημβρινές ώρες, με αποτέλεσμα τη μη πραγματοποίηση του πρωινού προγράμματος περικοπών.
Oι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται από την ειδική τηλεφωνική γραμμή του ΔΕΔΔΗΕ 210-6241860, η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, οι προβλεπόμενες περιοχές με διακοπή ηλεκτροδότησης είναι:

Από Έως
19:00 20:00
Κεφαλόβρυσο, Χρυσοβέργη, Γουριά, τμήμα Πεντάλοφου.

20:00 21:00 Ορεινός Βάλτος (Μπαμπαλιό, Βαρετάδα, Γιαννόπουλοι, Αλευράδα, Μαλεσιάδα, Χαλκόπουλοι, Εμπεσός, Βρουβιανά κλπ)

21:00 22:00 Ανατ.ορεινή Ναυπακτία , Λυγιά Ναυπάκτου, Σκάλα Ναυπάκτου, Βομβοκού, Δάφνη, Παλιοχωράκι, Δήμος Πυλήνης, Δήμος Πλατάνου, τμήμα Δήμου Αποδοτίας,εγκαταστάσεις ΕΥΔΑΠ στον Εύηνο , Ε.Ο. από Στάνου έως Κουβαρά , εργοστάσιο KNAUF.

22:00 23:00 Ανατ.ορεινή Ναυπακτία , Λυγιά Ναυπάκτου, Σκάλα Ναυπάκτου, Βομβοκού, Δάφνη, Παλιοχωράκι, Δήμος Πυλήνης, Δήμος Πλατάνου, τμήμα Δήμου Αποδοτίας,εγκαταστάσεις ΕΥΔΑΠ στον Εύηνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button