Δυτική Ελλάδα

Νέες ανακοινώσεις καταδίκης της δολοφονίας Φύσσα

koi-dolofonia-apo-xrisaugites
Τον αποτροπιασμό τους και την καταδίκη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της Χ.Α. στο Κερατσίνι εκφράζουν με σημερινές ανακοινώσεις τους η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Αιτωλ/νίας και η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, την όποια κοινοποιεί το Νομαρχιακό Τμήμα Αιτωλ/νίας της Συνομοσπονδίας του Δημοσίου.
Αναλυτικά:

“Η Oμοσπονδία επαγγελματοβιοτεχνών Αιτωλ/νίας καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι, από τους νεοναζιστές εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και όλους όσους υπέθαλψαν, υποθάλπτουν και στηρίζουν αυτό το εκτρωματικό μόρφωμα.
Ο εγκληματικός μηχανισμός της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει κάθε πολίτη, κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται.
Πρέπει να τους σταματήσουμε. Η σάπια ιδεολογία να μην  περάσει. Το αντίδοτο στο ναζιστικό δηλητήριο είναι η δική μας σθεναρή αντίσταση και η κοινή συσπείρωση. Έχουμε τη δύναμη και επιβάλλεται να τους απομονώσουμε. ”
H στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη γνωστή συμμορία ναζιστών καταδικάζεται από σύσσωμο το Συνδικαλιστικό Κίνημα και τους Δημόσιους Υπαλλήλους.

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ:
“Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και τα Συνδικάτα σε όλο το Δημόσιο Τομέα είχαν επισημάνει σε ανύποπτο χρόνο ότι οι πολιτικές του μνημονίου που εξοντώνουν τους εργαζόμενους και πετούν στον καιάδα μια ολόκληρη γενιά, εκκολάπτουν ταυτόχρονα το αυγό του φιδιού. Με ακέραιες ευθύνες όλων των διαδοχικών Κυβερνήσεων του μνημονίου και της Τρόικα, η άγρια νεοφιλελεύθερη πολιτική θρέφει εδώ και χρόνια την ανάπτυξη του φασισμού, σκορπώντας καθημερινά την ανασφάλεια και την απελπισία στους εργαζόμενους και τους πολίτες της χώρας.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και το Συνδικαλιστικό Κίνημα αναμένουν  τη λήψη άμεσων μέτρων πολιτικής απονομιμοποίησης της φασιστικής συμμορίας  της Χρυσής Αυγής πριν οδηγηθούμε σε οριστική εκτροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button