Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Νέα συνεργασία για την Kakarelis Team με τμήματα brazilian Jiu Jitsu και MMA από το Σεπτέμβριο

Νέα τμήματα για τον ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας Fight Club Kakarelis στα αθλήματα brazilian jiu jitsu και MMA με έναν από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές του MMA τον Κώστα Ναστουλη.

Ο Κώστας Ναστουλης που έχει στο ενεργητικό του πολλούς αγώνες θεωρείται από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές στο MMA και στο brazilian jiu jitsu.


Ο προπονητής του συλλόγου Νίκος Κακαρέλης με τις γνώσεις του τόσο στην πυγμαχία όσο και στο kick boxing σε συνεργασία με τον Κώστα Ναστουλη όπου είναι σε υψηλό επίπεδο brazilian jiu jitsu θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν το επίπεδο των αθλητών από τον Νομό ώστε ο σύλλογος να πρωταγωνιστεί σε όλα τα μαχητικά αθλήματα.

Ο Κώστας Ναστουλης “The Prisoner” έχει 10 επαγγελματικούς με δύο χρόνια θητεία στη Κύπρο όπου ήταν και στην εθνική Κύπρου. Ο Κώστας είχε προηγούμενες ομάδες team Legacy fight club και draculino και αγωνίζεται στις 8 Οκτωβρίου στο στο cage survivor.

Ο Σύλλογος προσκαλεί τον κόσμο του νομού να γνωρίσει τα μαχητικά αθλήματα από τους κορυφαίους προπονητές Taekwondo – kick boxing – Πυγμαχία- brazilian jiu jitsu- MMA και εύχεται καλή επιτυχία στον Κώστα όπου πλέον θα προετοιμαστεί στο Fight Club Kakarelis με τον Νίκο Κακαρελη.

 

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button