Αυτοδιοίκηση

Νέα σκληρή κριτική από Παπαθανάση

Για απαράδεκτη και αντιδημοκρατική  συμπεριφορά εγκάλει τη  δημοτική αρχή της Ναυπακτίας ο συνδυασμός της μείζονος αντιπολίτευσης σχετικά με το θέμα του κλεισίματος του παραλιακού δρόμου στη Ναύπακτο

Να θυμίσουμε πως η προηγούμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου, δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας των αντιδράσεων επαγγελματιών που δεν θέλουν την απαγόρευση της κυκλοφοριακής στην παραλιακή της Ναυπάκτου. Έτσι κρίθηκε πως η συνεδρίαση πρέπει να επαναληφθεί εκτάκτως, πράγμα που τελικά έγινε και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη. Η απόφαση αυτή όμως προκάλεσε την αντίδραση της παράταξης του πρώην δημάρχου κ. Παπαθανάση “Μαζί για τη Ναυπακτία” , που σε ανακοίνωση της επισημαινει:
“Μετά το ναυάγιο του δημοτικού συμβούλιου της Δευτέρας, έρχεται σήμερα η δημοτική αρχή Μπουλέ, να προκαλέσει για ακόμη μια φορά καταλύοντας κάθε έννοια δημοκρατίας και κάθε ηθική αρχή, προσκαλώντας δημοτικό συμβούλιο στις 14.00 το μεσημέρι για τις 20.00 το βράδυ της ίδιας ημέρας ως  «έκτακτο».
Εμείς αναλογιζόμενοι την ευθύνη μας ως πρώτη δημοτική παράταξη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, απέχουμε από την σημερινή διαδικασία μη νομιμοποιώντας τις αλλοπρόσαλλες και αντικοινωνικές ενέργειες, οι οποίες τραυματίζουν ανεπανόρθωτα την κοινωνία.
Καλέσαμε την δημοτική αρχή σε διαβούλευση γι’αυτην την τόσο σημαντική απόφαση που πρέπει να ληφθει για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στο ανατολικό και δυτικό τμήμα της πόλης μας, που αφορά στην ανάπτυξη και στην προοπτική της περιοχής μας αλλά αυτή πεισματικά το αρνείται.
Φαίνεται ότι ο κ. Μπουλές επιλέγει την στρατηγική της σύγκρουσης και του «χαφιεδισμού», προκειμένου να μην εξωτερικευθούν τα τεράστια προβλήματα της  καταρρέουσας παράταξης του.
Ως  παράταξη δηλώνουμε ότι είμαστε παρόντες για να αποκαταστήσουμε την ηθική και την δημοκρατία στον τόπο μας.”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button