Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Νέα περιοδεία Πιστιόλα- «έκλεψε» λίγο χρόνο για μία παρτίδα τάβλι

«Κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια και δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε αποτελέσματα»

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν, όπως τονίζει η σχετική ενημέρωση, οι κάτοικοι σε Σκουτεσιάδα, Ραΐνα, Άγιο Νικόλαο και Καμαρούλα στον υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστα Πιστιόλα, που περιόδευσε στις εν λόγω περιοχές τις προηγούμενες μέρες.

Συνεχίζει η σχετική ενημέρωση:


Ο Κώστας Πιστιόλας και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού συνομίλησαν με τους κατοίκους και άκουσαν τα προβλήματά τους, κοινή συνισταμένη των οποίων είναι η απαξίωση και η αδιαφορία…

Εξάλλου, όλο αυτό το διάστημα ο Κώστας Πιστιόλας και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» έχουν γίνει δέκτες σφοδρών παραπόνων από τους κατοίκους των χωριών και των τοπικών ενοτήτων, που κάνουν λόγο για εγκατάλειψη.

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την κατάσταση των χωριών μας, με αυτήν την απαξίωση. Θα ξαναδώσουμε ζωή στα χωριά μας. Κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια και δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα για να βρούμε λύσεις και να φέρουμε αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας», ανέφερε σχετικά ο Κώστας Πιστιόλας, ο οποίος επανέλαβε τη δέσμευσή του, που είναι άλλωστε και ο ακρογωνιαίος λίθος του Προγράμματός του για ισόρροπη ανάπτυξη για τις Δημοτικές Ενότητες και τα χωριά μας.

pistiolas3

pistiolas4

pistiolas5

pistiolas6

pistiolas7

pistiolas1

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap feta rizotto 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button