Αθλητισμός

Νέα παράταση για τη Γ’ Εθνική

 spo-aemΟι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μεταξύ των οποίων και οι δύο της Αιτωλοακαρνανίας, η ΑΕ Μεσολογγίου και ο Άρης Αιτωλικού, περίμεναν ότι η ΕΠΟ θα έπαιρνε τις τελικές αποφάσεις και θα γνωστοποιούσε την προκήρυξη με την οποία αυτό θα διοργανωθεί. Όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο, ούτε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Το τελικό κείμενο της προκήρυξης παραμένει σε εκκρεμότητα, καθώς η ΕΠΟ περιμένει τις εξελίξεις στη Football League. Οι πληροφορίες που έρχονται από εκεί είναι ότι δύσκολα θα δηλώσουν συμμετοχή στη Β’ Εθνική οι 28 ομάδες που έχουν αυτό το δικαίωμα. Κάποιες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνουν εκτός, δηλώνοντας συμμετοχή στην ερασιτεχνική, πλέον, Γ’ Εθνική.

Έτσι, αποφασίστηκε να δοθεί προθεσμία έως τις 31 Ιουλίου για δήλωση συμμετοχής στη Γ’ Εθνική. Με βάση τον νέο προγραμματισμό ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής θα γίνει στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ στις 2 Αυγούστου και μετά θα οριστεί η ημερομηνία κλήρωσης του πρωταθλήματος.

Γενικά πάντως, με εξαίρεση τη Super League, στις δύο υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες τοπίο παραμένει εντελώς ασαφές. Και ως προς τις ομάδες που θα συμμετάσχουν και ως προς τους κανόνες που θα διέπουν κάθε διοργάνωση.

Εφημεριδα “Συνείδηση”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close