ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Νέα παράπονα για το Νοσοκομείο Αγρινίου: «Δεν μας ενημερώνει κάνεις για τη μητέρα μου»

Άλλη μια ασθενής που μπήκε με άλλο πρόβλημα υγείας και κόλλησε κορωνοϊό

Τα σοβαρά του παράπονα για την αντιμετώπιση που έτυχε η μητέρα του, που νόσησε με κορωνοϊό, αλλά και για την ελλειμματική -όπως καταγγέλλει- ενημέρωση για την πορεία της υγείας της, από το Νοσοκομείο Αγρινίου, εκφράζει συμπολίτης που επικοινώνησε με το agriniopress.

Ειδικότερα, ο εν λόγω στέκεται στο γεγονός ότι η μητέρα του εισήχθη στο Νοσοκομείο στις 11 Μαρτίου για να αντιμετωπίσει έτερο ζήτημα υγείας που έχρηζε νοσηλείας. Ωστόσο λίγες μέρες μετά διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και διακομίσθηκε από την παθολογική κλινική στην κλινική covid.


Μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία πήρε εξιτήριο και μεταφέρθηκε στο σπίτι της. Ωστόσο η κατάστασή της δεν ήταν καλή. Ήταν εντελώς ανήμπορη και εξουθενωμένη ενώ στο σώμα της υπήρχαν εμφανή σημάδια κατακλίσεων και πληγές. Σε διαγνωστικό έλεγχο που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι ήταν ακόμη θετική ενώ κατόπιν προτροπής ιδιώτη ιατρού κρίθηκε σκόπιμη η εκ νέου μεταφορά της στο νοσοκομείο την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα πάντα με τον γιο της.

Η γυναίκα αρχικά παρέμεινε σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο γιος της για αρκετές ώρες στη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας, εκφράζοντας παράπονα για την αντιμετώπιση που έτυχε. Μεταφέρθηκε εκ νέου στην κλινική κορωνοϊού όπου και έκτοτε παραμένει, δίχως ωστόσο τα συγγενικά της πρόσωπα να έχουν την παραμικρή ενημέρωση για την πορεία της υγείας της.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

4 Σχόλια

  1. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου δεν υπάρχει γιατρειά σε αυτό το νοσοκομείο όσοι έρχονται εκεί Δυστυχώς κάνουν τα ίδια πράγματα

  2. Μπορεί να μας απαντήσει ο νέος διοικητής για το χάλι στην οφθαλμολογικο κλινική; από της 02/03/2022 που τηλεφώνησα μου έδωσαν ραντεβού για 09/05/2022 ημέρα αργίας λόγω πολιούχου, Αγ. Χριστόφορου. Δεν ήξεραν ότι είναι τοπική αργία; και τώρα μου λένε καλέστε από 01/06/2022 να πάρετε νέο ραντεβού. Η τελευταία ένεση έγινε στα τέλη Νοεμβρίου. Αυτό λέγετε απογείωση ανευθυνότητα κ. Διοικητή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button