ΕξελίξειςΠολιτική

Νέα γυναικεία υποψηφιότητα στο προσκήνιο για την τοπική ΝΔ

po-kaplaniΟι καλές δημοκοπικές επιδόσεις της ΝΔ φαίνεται πως δημιουργούν τις προϋποθέσεις για συνωστισμό ενδιαφερομένων στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Το 2015, ήταν λίγοι εκείνοι που “έβαλαν πλάτη” , όμως η μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ και οι επιδόσεις της συγκυβέρνησης σε διάφορους τομείς, έχουν προκαλέσει την αντιστροφή του πολιτικού σκηνικού με τη Νέα Δημοκρατία του Κ. Μητσοτάκη, να φαντάζει πλέον προ των πυλών της εξουσίας. Φυσιολογικό χαρακτηρίζεται  λοιπόν το ενδιαφέρον αρκετών στελεχών που έχουν ήδη αποστείλει βιογραφικά και αναμένουν το πράσινο φως από την Πειραιώς. Μια από τις υποψηφιότητες που δείχνει να έχει “κλειδώσει”, τουλάχιστον όπως εκτιμά η ίδια, είναι αυτή της κ. Κατερίνας Καπλάνη από το Αγρίνιο. Και στα τρία προφίλ που διατηρεί στο facebook κυριαρχεί η καλαίσθητη κάρτα της που συνοδεύεται από πλήθος likes και θετικών σχολίων για καλή επιτυχία και πρωτιά. Η δε υποψηφιότητα της συζητιέται ευρύτατα στους νεοδημοκρατικούς κύκλους.

Η κ. Καπλάνη φαίνεται πως στοχεύει και στον “ψυχισμό” των παραδοσιακών δεξιών ψηφοφόρων , αφού στην κάρτα της έχει αφήσει το παλιό σήμα της ΝΔ,  αυτό με τον πυρσό.

To agriniopress.gr επικοινώνησε με την κα Καπλάνη,η οποία επιβεβαίωσε πως σκοπεύσει να θέσει υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές.
Όπως εξηγεί, έχουν γίνει από πλευράς της όλες οι απαραίτητες κινήσεις  (αποστολή βιογραφικών κλπ) προς τα κεντρικά του κόμματος, ενώ φαίνεται σίγουρη για την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο, αφού διατείνεται πως προ οκταμήνου παρακινήθηκε από μεγάλα στελέχη του κόμματος , που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει της το πρότειναν, γιατί πιστεύουν πολύ στην ίδια και τις δυνατότητές της.
Η κα Καπλάνη δεν θέλησε να κατονομάσει τα στελέχη αυτά και εξήγησε ότι όλα θα ανακοινωθούν εν καιρώ: “Φυσικά στον νομό μας το χρίσμα έχουν ο κ. Καραγκούνης και ο κ. Σαλμάς, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν κι άλλοι νέοι άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν”, αναφέρει. Η ίδια , που στις δημοτικές εκλογές είχε θέσει υποψηφιότητα με τον Γ. Παπαναστασίου και σήμερα είναι Τοπική Σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα του Αγρινίου, πιστεύει στον εαυτό της και στην καλή έκβαση της όλης της προσπάθειας και δηλώνει πως στο τέλος θα δικαιωθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close