Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

«Νέα Εποχή»: Να «γυρίσει» επιτέλους «σελίδα» το ποδόσφαιρο της περιοχής

Η κίνηση που στηρίζεται από πλήθος Σωματείων της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, τους ανθρώπους που στήριξαν την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Τάγκαλου και μέλη της προσωρινής διοίκησης προαναγγέλλει τα επόμενα βήματά της

Με ανακοίνωσή της η κίνηση «Νέα Εποχή» για το ποδόσφαιρο στην Αιτωλοακαρνανία προαναγγέλλει ανακοινώσεις ονομάτων και σωματείων.

Μετά το χθεσινό της μανιφέστο, η κίνηση εξέδωσε νέα ανακοίνωση. «Προτάσσουμε -υπεράνω όλων- το κοινό, ποδοσφαιρικό καλό για την Αιτωλοακαρνανία. Για κάθε σωματείο της, σε κάθε γωνιά της. Και πάνω στην κατεύθυνση αυτή εργαζόμαστε», τονίζεται χαρακτηριστικά.


Σε έτερο σημείο της ανακοίνωσης υπογραμμίζεται ότι «Δεν θα διστάσουμε να εξαντλήσουμε, όπως εξάλλου πράξαμε αρκετές ως τώρα φορές, όλα τα περιθώρια και όλα τα νόμιμα μέσα για να διασφαλιστεί η ανάδειξη ενός διοικητικού σχήματος από διαδικασίες απόλυτα συμμορφωμένες με το γράμμα του νόμου και τις δημοκρατικές επιταγές».

Αναλυτικά:

Γυρίζουμε σελίδα!

«Η «Νέα Εποχή» για το ποδόσφαιρο στην Αιτωλοακαρνανία ανατέλλει. Είτε σε κάποιους αρέσει, είτε όχι, η κίνηση αυτή δηλώνει και είναι αποφασισμένη να επιτύχει το σκοπό της.

Να «γυρίσει», επιτέλους, «σελίδα» το ποδόσφαιρο της περιοχής, το οποίο παραμένει «δέσμιο» προσώπων, καταστάσεων και χρόνιων παθογενειών. Παθογένειες τις οποίες οι άνθρωποι που ευαγγελίζονται ότι επιθυμούν το καλό του, αποδείχθηκαν ανεπαρκείς, χρόνια τώρα, να επιλύσουν.

Η «Νέα Εποχή» στηρίζεται από πλήθος Σωματείων που ανήκουν στην δύναμη της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, τους ανθρώπους που στήριξαν την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Τάγκαλου στις εκλογές του περασμένου καλοκαιριού, από μέλη της προσωρινής διοίκησης της Ένωσης.

Άπαντες με γνώμονα την συσπείρωση και την συνεργασία ώστε να απαλλαχθεί επιτέλους το αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο από όσους το κρατούν «βαλτωμένο», στάσιμο, υποβαθμισμένο.

Προτάσσουμε -υπεράνω όλων- το κοινό, ποδοσφαιρικό καλό για την Αιτωλοακαρνανία. Για κάθε σωματείο της, σε κάθε γωνιά της. Και πάνω στην κατεύθυνση αυτή εργαζόμαστε.

Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν ονόματα ανθρώπων και σωματείων που συστρατεύονται για το σκοπό αυτό θα δημοσιοποιηθούν οι θέσεις και οι προτάσεις μας. Απευθύνουμε κάλεσμα σε όποιον διακατέχεται από την ίδια θέληση, αρχές και αξίες, να σταθεί στο πλευρό της «Νέας Εποχής».

Με τα Σωματεία σε ρόλο πρωταγωνιστή, όχι κομπάρσου. Με σεβασμό στους θεσμούς, τη νομιμότητα, τις διαφανείς διαδικασίες. Με διάθεση για προσφορά, για διαμόρφωση ενός νέου, ευοίωνου πεδίου για το ποδόσφαιρό μας.

Δηλώνουμε τέλος απερίφραστα και ξεκάθαρα ότι δεν θα διστάσουμε. Δεν θα διστάσουμε να εξαντλήσουμε, όπως εξάλλου πράξαμε αρκετές ως τώρα φορές, όλα τα περιθώρια και όλα τα νόμιμα μέσα για να διασφαλιστεί η ανάδειξη ενός διοικητικού σχήματος από διαδικασίες απόλυτα συμμορφωμένες με το γράμμα του νόμου και τις δημοκρατικές επιταγές.

Αυτό ας γίνει αντιληπτό από όλους.

Όπως και ότι στην προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό που αξίζει το ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας, δεν περισσεύει κανείς.

Βάζουμε τελεία στην αντιπαράθεση, γυρίζουμε σελίδα και ξεκινάμε την προσπάθεια με δυναμική, όραμα και προτάσεις. Με αρχές και αξίες για τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στο αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο».

Χορηγούμενη

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button