Ροή Ειδήσεων

Νέα έκτακτη χρηματοδότηση 80.000 ευρώ για επιδιορθώσεις στο δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

epi-ypourgeio-esoterikon
Νέα έκτακτη χρηματοδότηση 80.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών, με σημερινή απόφαση του Υπουργού εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη φαίνεται πως επιχορηγείται ο δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, για την επιδιόρθωση ζημιών από φυσικές καταστροφές.

Συγκεκριμένα αυτό γίνεται από το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από τις θεομηνίες στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού της χώρας» του οποίου ο λογαριασμός τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Η ανωτέρω οικονομική ενίσχυση πρέπει να διατεθεί αποκλειστικά στην επιδιόρθωση των ζημιών που προκλήθηκαν στα δίκτυα και τις υποδομές του δήμου, λόγω φυσικών καταστροφών.

Όλα τα παραπάνω σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη Μεσολογγίου “Η Κοινωνία Μπροστά”, η οποία θεωρεί πως “αφ’ ενός μεν η έκτακτη χρηματοδότηση πρέπει να δοθεί αποκλειστικά και μόνο στις επιδιορθώσεις και στις επεκτάσεις σύνδεσης του δικτύου ύδρευσης Αιτωλικού με τα λοιπά δίκτυα του δήμου και αφ’ ετέρου η εν λόγω απόφαση έρχεται να επιβεβαιώσει, για μια ακόμη φορά, το έντονο ενδιαφέρον της πολιτείας και του Υπουργείου Εσωτερικών απέναντι στα προβλήματα του δήμου Μεσολογγίου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close