Νέα Δημοκρατία: Στέφος και Σούλογλου στο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές

Δύο νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο προστίθενται ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Νίκος Στέφος και η Νουρτζάν Σούλογλου, γιατρός και Επιμελήτρια Β’ Γενικής Ιατρικής στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αμβροσίας Ροδόπης.

Ο Νίκος Στέφος γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Από το 1982 ασχολείται με τη δημοσιογραφία. Εργάστηκε στην ΕΡΤ, στον Alpha, σε εφημερίδες και περιοδικά ως ρεπόρτερ, πολιτικός συντάκτης (για πάνω από 20 χρόνια) και αρχισυντάκτης αλλά και ως διευθυντής εφημερίδας στην Κύπρο.


Στη μακρόχρονη δημοσιογραφική του πορεία συνάντησε και πήρε συνεντεύξεις από παγκόσμιες προσωπικότητες και ηγέτες όπως ο Καντάφι, ο Αραφάτ, ο Μεσούτ Γιλμάζ, ο Κόφι Ανάν, ο Ζισκάρ Ντ΄Εστέν αλλά και από διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως ο Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, η Φανί Αρντάν, ο Τζον Μάλκοβιτς, Νικόλ Κίντμαν, Ντέμις Ρούσος, ο Κώστας Γαβράς, ο Μπένι Χιλ κ.α.

Έχει γράψει δυο βιβλία. Το «2015 – Καύσωνας στην Αθήνα» και το «Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι…» Είναι απόφοιτος της Νομικής Αθηνών και μιλά Αγγλικά- Γαλλικά.

Η Νουρτζάν Σούλογλου Γεννήθηκε στη Λιβαδειά, ολοκλήρωσε το Δημοτικό Σχολείο στο Δίστομο Βοιωτίας και στη συνέχεια η οικογένειά της επέστρεψε στην Ξάνθη/

Συνέχισε της σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ακολούθως έλαβε τον Τίτλο της Ιατρικής Ειδικότητας της Γενικής Ιατρικής από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Έχει υπηρετήσει ως Αγροτική Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Διστόμου και επί θητεία στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αντίκυρας Βοιωτίας. Μετά τη λήψη της Ειδικότητας εργάσθηκε ως Επικουρική Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου Ροδόπης και πλέον κατέχει τη Θέση Επιμελήτριας Β’ Γενικής Ιατρικής στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αμβροσίας Ροδόπης. Είναιαι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Νέα Δημοκρατία