Γεγονότα

Νέα αστυνομική επιχείρηση στην Αιτωλοακαρνανία

epi-astynomia-erevnes
Η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποίησε τις δύο τελευταίες μέρες, στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας, ακόμα δύο στοχευμένες δράσεις,  αποσκοπώντας στον έλεγχο της νομιμότητας παραμονής αλλοδαπών στη Χώρα και κυκλοφορίας των οχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα συγκροτήθηκαν μεικτά συνεργεία ελέγχων από αστυνομικούς, οι οποίοι πραγματοποίησαν ελέγχους σε οχήματα και πρόσωπα, με τα εξής αποτελέσματα :
Ελέγχθηκαν : τετρακόσια σαράντα ένα (441) άτομα και τριακόσια τριάντα επτά (337) οχήματα.
Συνελήφθησαν : έξι (6) άτομα, εκ των οποίων δύο ημεδαποί Ρομά για κλοπή, τρείς αλλοδαποί που παρέμεναν παράνομα στη Χώρα και ένας διακινητής.
Προσήχθησαν  : δεκαέξι (16) άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες.
Βεβαιώθηκαν : εκατόν σαράντα τρεις (143) τροχονομικές παραβάσεις με την επιβολή διοικητικού προστίμου, ενώ υπεβλήθησαν και πέντε μηνύσεις (για στέρηση ασφαλιστηρίου, διπλώματος και άδειας κυκλοφορίας).
Σημειώνεται ότι οι έλεγχοι με τη συγκρότηση γενικών και ειδικών συνεργείων που αποσκοπούν στην τόνωση του αισθήματος ασφάλειας, θα συνεχισθούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button