ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Νέα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Περιφέρεια στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προς τους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Θεσσαλία, με σημαντική ανταπόκριση πολίτων από την Περιφέρεια, έπειτα από το κάλεσμα του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη. Αυτή η δεύτερη αποστολή ήταν μία κοινή προσπάθεια με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και τη συνδρομή του διευθυντή Κ. Γιαννόπολου.

Υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Φιλιά συγκεντρώθηκε το σύνολο των αγαθών στην έδρα της Περιφέρειας και η αποστολή με το σύνολο της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε αναχώρησε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 με προορισμό την Λάρισα προκειμένου να διανεμηθούν στους πληγέντες με ευθύνη του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.


Εκ μέρους της διοίκησης του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, ο Δημήτρης Παπούλιας ευχαρίστησε για τις είκοσι παλέτες τρόφιμα, νερά, κλινοσκεπάσματα και ρούχα που πρόκειται να διατεθούν στους πληγέντες.

Οι πολίτες της Περιφέρειάς Δυτικής Ελλάδας έδειξαν έμπρακτα την υποστήριξή τους προς τους Θεσσαλούς που δοκιμάζονται στέλνοντας, μαζί με όλα τα είδη που συγκέντρωσαν,  ένα ισχυρό μήνυμα συμπαράστασης. Επίσης, η μεταφορική εταιρεία Δ. ΚΑΣΑΠΗΣ Ε.Ε. ανέλαβε αδαπάνως τη μεταφορά των αγαθών που συγκεντρώθηκαν.

voitheia

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button