Δυτική Ελλάδα

Ναύπακτος:Προβλήματα με την αλλαγή πορείας οχημάτων στη Ψανή

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η αλλαγή πορείας στην κίνηση των οχημάτων στην παραλιακή οδό της Ψανής. Από την 11η Σεπτεμβρίου τα οχήματα κινούνται με κατεύθυνση από τα ανατολικά προς τα δυτικά, κινούνται δηλαδή σε ανάποδη κατεύθυνση από τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση στη διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Η συγκεκριμένη ρύθμιση αποτελεί τμήμα της συνολικής μελέτης κυκλοφοριακής ρύθμισης που έχει ψηφίσει η δημοτική αρχή, μαζί με τα loops -που εφαρμόστηκαν το καλοκαίρι- καθώς και τις μονοδρομήσεις των οδών Θέρμου και Μεσολογγίου, που προβλέπεται να δρομολογηθούν στο μέλλον.

Η νέα αυτή ρύθμιση ωστόσο φαίνεται πως στην πράξη δημιουργεί τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα, ειδικά κατά τις ώρες λειτουργίας των σχολείων.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η πόλη αυτή τη στιγμή διαθέτει στα δυτικά μία είσοδο και τρεις εξόδους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή κίνηση των οχημάτων.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των πολιτών, καθώς επίσης και πολλών δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα πρόκειται να έρθει άμεσα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.

lepantomag.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button