Ναύπακτος: Στο τέλος Μαΐου οι πρώτοι τουρίστες κρουαζιέρας

Στο τέλος Μαΐου φτάνουν οι πρώτοι 300 τουρίστες κρουαζιέρας στη Ναύπακτο, σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο Ναυπακτίας, Ανδρέα Κοτσανά.

Το πολυτελές πλοίο SILVER WIND της εταιρείας ”SILVERSEA” που θα προσεγγίσει και θα είναι αρόδου στον κόλπο της Ναυπάκτου θα αποβιβάσει στην πόλη με λάντζες περίπου 300 Αμερικανούς τουρίστες από τους 1.000 που θα βρίσκονται πάνω στο πλοίο και για 4 ώρες θα υπάρξει ένα μίνι city tour που θα ξεκινά από το κάστρο και θα καταλήγει στην αγορά της πόλης.


Την είδηση έκανε ο Ανδρέας Κοτσανάς o οποίος έγραψε ότι την Δευτέρα 30/5 η Ναύπακτος «επιτέλους μπαίνει στον χάρτη της παγκόσμιας κρουαζιέρας και αυτό συμβαίνει έπειτα από συντονισμένες και μακροχρόνιες προσπάθειες του τοπικού ταξιδιωτικού γραφείου “NK TRAVEL”».

Προτείνει ακόμη κλιμάκιο του δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο να επισκεφτεί το πλοίο και να απονείμει στον πλοίαρχο και στα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας αναμνηστικές πλακέτες και ευχαριστήριες επιστολές καθώς και αναμνηστικά δώρα που σχετίζονται με την ιστορία της πόλης μας.

Δείτε την ανάρτηση:

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: κρουαζιερόπλοιο Ναύπακτος τουρίστες