Δυτική Ελλάδα

Ναύπακτος: στις 14-17 Οκτωβρίου η 1η Έκθεση για τον Εναλλακτικό Τουρισμό

epi-nostosexpo

Την πρώτη έκθεση στην Ελλάδα για τον εναλλακτικό τουρισμό διοργανώνει από τις 14-17 Οκτωβρίου ο Δήμος Ναυπακτίας. Η πόλη της Ναυπάκτου καλεί επαγγελματίες αλλά και επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό να επισκεφτούν την ‘Nostos’GreekAlternativeTourismExpoπροκειμένου να ανακαλύψουν εναλλακτικούς τρόπους τουρισμού, διασκέδασης και ψυχαγωγίας, όλες τις εποχές του χρόνου με στόχο την ανάδειξη, προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Βασικό στοιχείο της έκθεσης είναι η ευκαιρία που δίνεται στους συμμετέχοντες στη ‘Νostos’ GreekAlternativeTourism Expo 2016 να έρθουν σε επαφή με hostedbuyers από την Ελλάδα και το εξωτερικό που εξειδικεύονται στον εναλλακτικό τουρισμό και να προχωρήσουν στη σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών.

Στο πλαίσιο της ‘Νostos’ GreekAlternativeTourismExpo 2016 θα υπάρξει μία σειρά από συνεδριακές εκδηλώσεις. Στη λίστα των ομιλητών περιλαμβάνονται εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών όπως και εξειδικευμένα στελέχη επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα μιλήσουν για τις αναπτυξιακές δυνατότητες που προσφέρονται μέσα από τον εναλλακτικό τουρισμό.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιούνται δραστηριότητες και επιδείξεις αθλημάτων όπως mountainbike, ιππασία, τοξοβολία και kitesurf σε ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης. Επιπλέον, θα υπάρξουν και εκδηλώσεις γύρω από τη γαστρονομία αλλά και συναυλίες καλλιτεχνών.

Περισσότερες πληροφορίες: info@nostosexpo.gr,τηλ. 26340 38116 και στην επίσημη ιστοσελίδα της “Nostos” Expo 2016: www.nostosexpo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close