Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ναύπακτος: Παρέμβαση για τη φωτιά που σιγοκαίει ακόμα στο Σκα

“Δυστυχώς έχουν περάσει 3 εβδομάδες από την φωτιά στην “ιδιότυπη χωματερή – ντροπή” στην περιοχή του Σκα και αυτή συνεχίζει να καίει με τους διαρκείς καπνούς να δημιουργούν μια αφόρητη κατάσταση για τους κατοίκους, ιδίως της περιοχής κοντά στην εστία”.

Το παραπάνω αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης Ανανέωση και Δημιουργία Γιώργος Γούλας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, συνεχίζοντας ως εξής:3

“Τα ερωτήματα για την ύπαρξη αυτής της κατάστασης στο συγκεκριμένο σημείο είναι πολλά και αναπάντητα εδώ και καιρό. Όμως η αδιαφορία από την πλευρά του Δήμου για την ολική κατάσβεση ώστε οι κάτοικοι των περιοχών αυτών να ανασάνουν είναι απαράδεκτη. Να αναληφθούν παρακαλώ άμεσα οι ευθύνες από αυτούς που πρέπει ώστε άμεσα να σβήσει ολοκληρωτικά η φωτιά και σύντομα να αλλάξει και η εικόνα με την απομάκρυνση των σκουπιδιών.

ΥΓ. Εκτιμήσεις: η ποσότητα των σκουπιδιών που είναι πρόχειρα χωμένα είναι μεγάλη. Η φωτιά καίει υπογείως και σβήνει μόνο με έλλειψη οξυγόνου, δηλαδή σκέπασμα με χώμα (μάλλον όχι με ποταμίσιο χαλίκι). Ανάλογα με την ένταση της φωτιάς και την κατεύθυνση του αέρα οι τοξικοί καπνοί είναι αρκετοί και αφόρητοι. Οριστική λύση με μεταφορά στο ΧΥΤΑ”.

Πηγή: emprosnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση
Back to top button