Δυτική Ελλάδα

Ναύπακτος: Μεγάλη η ανταπόκριση στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από κουτιά γάλακτος

dentro-galaΠράξη Αλληλεγγύης η ανταπόκριση στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από κουτιά γάλακτος

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας, ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου  και το Παράρτημα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας ευχαριστούν θερμά τους πολίτες της Ναυπάκτου για την συγκινητική ανταπόκρισή τους στη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από κουτιά γάλακτος που πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία.

Η πρωτοβουλία διοργανώθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά και ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή, αφού συγκεντρώθηκαν συνολικά 1505 κουτιά γάλα.

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου αποδεικνύει ότι η ανθρώπινη αλληλεγγύη πάντα υπάρχει και εκδηλώνεται απλόχερα, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά.

Στη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου συνέβαλαν με το δικό τους κουτί γάλα ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος Παναγιώτης, ο πρώην Δήμαρχος  κ. Μπουλές Ιωάννης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών κ. Δαβανέλλος Θέμης και ο πρόεδρος της Τ.Ο. της Ν.Δ. κ. Τσερπέλης Νικόλαος, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Φέτος, το  Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, φωτίστηκε στις  23/12 στις 18:00 ακριβώς, στέλνοντας ένα φωτεινό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στην ταλαιπωρημένη κοινωνία μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button