Δυτική Ελλάδα

Ναύπακτος: Εβδομάδα Περιβάλλοντος και «Φεστιβάλ Νερού» για τους μαθητές

1

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα με θέμα:  “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΡΟΥ” που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με τα σχολεία, στα πλαίσια δράσεων για την «Εβδομάδα Περιβάλλοντος» με γνώμονα πάντα την ενημέρωση & ευαισθητοποίηση των πολιτών και των παιδιών ιδιαίτερα στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Η φετινή δράση πραγματοποιήθηκε 5 & 6 Ιουνίου στο χώρο του Κήπου του Ξενία & της Πλατείας Λυγιά αντίστοιχα και αφορούσε ένα πρόγραμμα ποιοτικής διασκέδασης με περιβαλλοντικό χαρακτήρα αλλά και βασισμένο στο καλοκαιρινό πνεύμα των ημερών με έντονη δημιουργική δράση και ομαδική συμμετοχή. Οι μαθητές ως μέλη ομάδων δρουν, αντιμετωπίζουν προκλήσεις, δημιουργούν και διασκεδάζουν.

2

Τα παιδιά παίζοντας σε διαφορετικούς σταθμούς προγραμματισμένης αναζήτησης και περιπέτειας, διασκέδασης και γέλιου, προκλήσεων, ομαδικών αγώνων, κατασκευών, σπαζοκεφαλιών βιώσαν το πόσο πολύτιμο είναι το νερό και η ανάγκη για την σωστή διαχείρισή του.

epi-festival-nerou-perivalon-nafpaktos

Συμμετείχαν τα σχολεία: 1ο Δημοτικό Ναυπάκτου – 2ο Δημοτικό Ναυπάκτου – 3ο Δημοτικό Ναυπάκτου – 4ο Δημοτικό Ναυπάκτου – 5ο Δημοτικό Ναυπάκτου – 6ο Δημοτικό Ναυπάκτου- Δημοτικό Αντιρρίου – Δημοτικό Λυγιά – Δημοτικό Δάφνης & το Ειδικό Δημοτικό Ναυπάκτου.

e-nafpaktia

epi-festival-nerou-perivalon-nafpaktos2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button