Δυτική Ελλάδα

Nαύπακτος: Εγκαίνια της έκθεσης εναλλακτικού τουρισμού Nostos Expo 2016 (Βίντεο)

koi-nostos1

Πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα τα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης στην Ελλάδα για τον εναλλακτικό τουρισμό που θα διαρκέσει μέχρι της 17 Οκτωβρίου στη Ναύπακτο. Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκε εκ μέρους της κυβέρνησης ο Τέρενς Κουίκ, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας αλλά και πλήθος βουλευτών και δημάρχων της Αιτωλ/νίας , όσο και από άλλες περιοχές της χώρας.

Βασικό στοιχείο της έκθεσης είναι η ευκαιρία που δίνεται στους συμμετέχοντες στη ‘Νostos’ Greek Alternative Tourism Expo 2016 να έρθουν σε επαφή με hosted buyers από την Ελλάδα και το εξωτερικό που εξειδικεύονται στον εναλλακτικό τουρισμό και να προχωρήσουν στη σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών.koi-nostos3Στο πλαίσιο της ‘Νostos’ Greek Alternative Tourism Expo 2016 θα υπάρξει μία σειρά από  συνεδριακές εκδηλώσεις. Στη λίστα των ομιλητών περιλαμβάνονται εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών όπως και εξειδικευμένα στελέχη επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα μιλήσουν για τις αναπτυξιακές δυνατότητες που προσφέρονται μέσα από τον εναλλακτικό τουρισμό.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιούνται δραστηριότητες και επιδείξεις αθλημάτων όπως mountain bike, ιππασία, τοξοβολία και kite surf σε ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης. Επιπλέον, θα υπάρξουν και εκδηλώσεις γύρω από τη γαστρονομία αλλά και συναυλίες καλλιτεχνών.

koi-nostos2

Δείτε τις δηλώσεις του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close