Δυτική ΕλλάδαΕκκλησίαΡοή Ειδήσεων

Ναύπακτος: Απονομή οικονομικών βοηθημάτων σε πρωτεύσαντες μαθητές από το Ιδρυμα «Γ. Οικονόμου»

Απονεμήθηκαν την Τρίτη 2 Ιουλίου, από το Ίδρυμα «Γαβριήλ Οικονόμου» οικονομικά βοηθήματα σε μαθητές που πρώτευσαν στις τάξεις τους κατά το προηγούμενο Σχολικό Έτος 2022-23.

Οι μαθητές παρέλαβαν από τον Πρόεδρο των Ιδρυμάτων, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο και την Γραμματέα του Ιδρύματος και Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Ναυπάκτου, κ. Αναστασία Νταλταγιάννη, το σχετικό οικονομικό αντίτιμο μετά την έγκριση των σχετικών αποφάσεων των Διοικητικών τους Συμβουλίων από την Διεύθυνση Κοινωφελών Περιουσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων.


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και Πρόεδρος του Ιδρύματος Γαβριήλ Οικονόμου έκανε μια σύντομη αναφορά στον τρόπο λειτουργίας των Ιδρυμάτων για την καλή και εύρυθμη λειτουργία τους.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος και η κ. Διευθύντρια συνεχάρησαν τους μαθητές, φοιτητές για την επίδοσή τους, ευχήθηκαν υγεία και καλή πρόοδο στις σπουδές τους και παρέδωσε στους δικαιούχους το χρηματικό ποσό που χορηγεί το Ίδρυμα.

Αναλυτικά το Ιδρυμα «Γαβριήλ Οικονόμου» έδωσε εφάπαξ Οικονομικό βοήθημα στους άρρενες μαθητές που αποφοίτησαν από το Επαγγελματικό Λύκειο της πόλης μας και πρώτευσαν στα τμήματά τους, ήτοι:

1. Αθανασόπουλος Γεώργιος του Αποστόλου
2. Κατραούρας Νικόλαος του Βασιλείου
3. Γεωργακόπουλος Γεώργιος του Ιωάννου
4. Δημόπουλος Σπυρίδωνας του Δημητρίου
5. Λαγαρός Αχιλλέας του Γεωργίου
6. Φούντας Αχιλλέας του Ιωάννου
7. Ανδρεόπουλος Παρασκευάς του Βασιλείου
8. Παναγιωτόπουλος Ευάγγελος
9. Κωνσταντόπουλος Νικόλαος του Ανδρέου
10. Κυριαζής Νικόλαος του Παναγιώτου

nafpaktos idryma ierotheos2

nafpaktos idryma ierotheos3

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button