Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ναυπάκτια νοσηλεύτρια στις ΗΠΑ έκανε το εμβόλιο και στέλνει το δικό της μήνυμα

«Αυτή η πράξη, είναι για μένα, για την οικογένειά μου, για τους φίλους μου, για τους ασθενείς μου, για την ανθρωπότητα»

Η Παναγιώτα-Ελένη Ζήτρου, είναι Ναυπάκτια η οποία ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ, όπου γεννήθηκε. Στην Ναύπακτο έρχεται πολύ συχνά, αφού άλλωστε την υπεραγαπάει. Φέτος δεν τα κατάφεραν, λόγω της δύσκολης κατάστασης με την πανδημία.

Πριν λίγες εβδομάδες, η Παναγιώτα η οποία εργάζεται σε νοσοκομείο του Μίσιγκαν, κόλλησε κορωνοϊό. «Ήταν από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου» περιέγραψε η ίδια στο Facebook. “Νόμιζα ότι θα ήμουν κι εγώ ασυμπτωματική, αλλά δυστυχώς, πέρασα τις πιο δύσκολες 11 μέρες» έγραψε.

Χθες Κυριακ, η Παναγιώτα η οποία ξεπέρασε την δυσκολία και επέστρεψε στη δουλειά της, έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και δηλώνει υπερήφανη.

Δείτε την ανάρτησή της και το μήνυμα που στέλνει σε όλους:

“Σήμερα είχα την τιμή και το προνόμιο να κάνω το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer μαζί με τους συναδέλφους μου! Ποτέ δεν ένιωσα πιο όμορφα ως εργαζόμενος στον τομέα της υγείας και ως μέλος της κοινωνίας.

Αυτή η πράξη, είναι για μένα, για την οικογένειά μου, για τους φίλους μου, για τους ασθενείς μου, για την ανθρωπότητα. Για να σταματήσει αυτή η φοβερή ασθένεια. Το 2021 έρχονται καλύτερες μέρες! Πιστεύω στην επιστήμη!

Σήμερα εμβολιάστηκα επειδή μερικοί από τους πιο έξυπνους ανθρώπους στον κόσμο συγκεντρώθηκαν για να αναπτύξουν αυτό το εμβόλιο.

Σήμερα εμβολιάστηκα επειδή αυτό το εμβόλιο δοκιμάστηκε σε δεκάδες χιλιάδες άτομα και αποδείχθηκε ότι ήταν 95% αποτελεσματικό.

Σήμερα εμβολιάστηκα προς τιμήν των 1,6 εκατομμυρίων + ανθρώπων παγκοσμίως που έχασαν τη ζωή τους από τον Covid-19.

Σήμερα εμβολιάστηκα προς τιμήν των εργαζομένων της πρώτης γραμμής που αγωνίζονται ακούραστα από τον Μάρτιο φροντίζοντας τους πιο άρρωστους ασθενείς στο νοσοκομείο. Εξαερώνονται.

Σήμερα εμβολιάστηκα για να προσπαθήσω προς την ομαλότητα για όσους αγωνίζονται ψυχικά και συναισθηματικά με αυτήν την πανδημία.

Σήμερα εμβολιάστηκα ώστε η χώρα μας να ανακάμψει οικονομικά.

Έκανα την έρευνά μου. Έχω εμπιστοσύνη ότι αυτή είναι η σωστή επιλογή για μένα. Σας παρακαλώ να κάνετε τη δική σας έρευνα (μόνο σε αξιόπιστες πηγές) ώστε να μπορείτε να λάβετε μια απόφαση για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας”.

NPRESS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button