Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ναύπακτος: Πελατειακή ευφυΐα και τουρισμός στο επίκεντρο σεμιναρίου από την Περιφέρεια

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του CI-NOVATEC «Πελατειακή Ευφυΐα για Καινοτόμα Τουριστικά Οικοσυστήματα-Customer Intelligence for inNOVAtive Tourism ECosystems» του Προγράμματος Interreg V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020 διοργάνωσε την Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020, εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο: «Η αξία της πελατειακής ευφυΐας στον Τουρισμό: Πώς η γνώση της ικανοποίησης των τουριστών επηρεάζει τις επιχειρηματικές αποφάσεις», στο κτήριο «Ναυπακτία», στην Ναύπακτο.  Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Έρευνας και Καινοτομίας κ. Φωκίων Ζαΐμης και ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας.

Το πρώτο μέρος του Σεμιναρίου απευθυνόταν σε εκπροσώπους φορέων διοίκησης και χάραξης πολιτικής, διαχειριστές τουριστικών σημείων ενδιαφέροντος και τοπικών εκδηλώσεων της περιοχής της Ναυπάκτου, ενώ το δεύτερο μέρος σε εκπροσώπους μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν από την Επιστημονική Ομάδα του Πανεπιστημίου Πατρών την παρουσίαση της πλατφόρμας που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου CI-NOVATEC και των δυνατοτήτων της όσον αφορά στην καταγραφή των απόψεων και της ικανοποίησης των επισκεπτών της περιοχής, αλλά και τον τρόπο χρήσης της για την προβολή των επιχειρήσεων της Ναυπακτίας ευρύτερα.  Ταυτόχρονα, ενημερώθηκαν για τη σημασία της πελατειακής ευφυΐας στη λήψη αποφάσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button