ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

Ναύπακτος: Ημερίδα για τις καρδιαγγειακές παθήσεις

Tην Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 11 πμ–14 μμ στη Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα στη Ναύπακτο, θα διεξαχθεί η 1η ημερίδα Καρδιαγγειακών Παθήσεων με κεντρικούς ομιλητές τους αναπληρωτές Καθηγητές του Πανεπιστημίου Αθηνών και γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ κ.κ. Ανδρέα Λάζαρη αγγειοχειρουργού και Γιάννη Παρίση καρδιολόγου, σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπακτίας – Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα γίνει μια αναλυτική ενημέρωση για τα καρδιαγγειακά νοσήματα τα οποία και αποτελούν στις μέρες μας την πρώτη αιτία θανάτου στις δυτικές χώρες. Παράλληλα θα δοθούν χρηστικές πληροφορίες για την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση διαταραχών όπως η στεφανιαία νόσος, το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, η ρευματική καρδιοπάθεια, η συγγενής καρδιοπάθεια, ταανευρύσματακαιοδιαχωρισμόςαορτής, ηεντωβάθειφλεβοθρόμβωσηκαιπνευμονικήεμβολή, η περιφερειακή αρτηριοπάθεια και άλλα καρδιαγγειακά νοσήματα.


Τη συζήτηση θα συντονίζει ο ειδικός παθολόγος διαβητολόγος κ. Α. Κιούσης.

Επιστημονική υπεύθυνη η κα Μαρία Καλπουζάνη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τέλος, η ημερίδα αποτελεί την πρώτη του είδους στην Αιτωλοακαρνανία και πρόκειται να επαναληφθεί και σε άλλες πόλεις του νομού.

Χορηγούμενη

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button