ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Στο «Φιλόδημος» ο εκσυγχρονισμός των γηπέδων Λυγιάς και Άνω Χώρας Ναυπακτίας

Πράσινο φως από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για ένταξη των έργων αναβάθμισης εγκαταστάσεων στο πρόγραμμα “Φιλόδημος”. Με τις παρεμβάσεις στα γήπεδα Λυγιά και Άνω Χώρας ολοκληρώνεται ο κύκλος παρεμβάσεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους άθλησης της γειτονιάς στη Ναυπακτία.

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό σε δύο υφιστάμενες αθλητικές εγκαταστάσεις επιχειρεί ο δήμος Ναυπακτίας.

Μετά την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που ήταν προϋπόθεση για την ένταξη των έργων στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” ύψους 1.200.000 ευρώ, ο δήμος Ναυπακτίας σχεδιάζει εργασίες βελτίωσης, αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού σε δύο υφιστάμενα γήπεδα. Το γήπεδο του Λυγιά και των Αθλητικών εγκαταστάσεων Αποδοτίας στην Άνω Χώρα.

Στο Δ.Α.Κ του Λυγιά

Στο δημοτικό γήπεδο του Λυγιά, προυπολογισμού 600.000 ευρώ, προγραμματίζονται έργα όπως, κατασκευή αποδυτηρίων, φωτισμός, τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων στην κερκίδα, εξωτερική περιμετρική περίφραξη, εσωτερική περίφραξη του γηπέδου και δύο κουλουάρ ταρτάν (συνθετικού τάπητα).

Στην Άνω Χώρα

Στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της Άνω Χώρας, επίσης θα τοποθετηθεί πλαστικός χλοοτάπητας, κατασκευή γηπέδων μπάσκετ και τέννις και η δημιουργία πολυχώρων τόσο στην Άνω Χώρα, όσο και στην Κάτω Χώρα, στα σημεία που συνδέει το μονοπάτι τις εν λόγω τοπικές κοινότητες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μονοπάτι αυτό είναι υπαρκτό και η δημιουργία πολυχώρων στις δύο άκρες του θα αναβαθμίσει το ρόλο και τον χαρακτήρα του. Ο προϋπολογισμός και σ’ αυτή την περίπτωση είναι ύψους 600.000 ευρώ.

nafpaktianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button