Γεγονότα

«Να προσφύγει στον εισαγγελέα ο κ. Κυριακόπουλος για τις καταγγελίες του»

epi-kyriakopoulosΣχόλιο – απάντηση της ΕΙΝΝΑΑ στην συνέντευξη του Κ. Κυριακόπουλου πρ. υποδιοικητή του ΓΝ Αιτωλοακαρνανίας.

Το Δ.Σ της Ένωσης των Νοσοκομειακών Ιατρών της Αιτωλ/νίας συνεδρίασε προ ολίγων ημερών  και λαμβάνοντας γνώση της συνέντευξης  του κ. Κυριακόπουλου στο «Γεγονός» έχει  να απαντήσει ως εξής:

“1)Ο κ. Κυριακόπουλος  έπαυθει  από Αν.Διοικητής του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας και Διοικητής της Ν.Μ Μεσολογγίου μετά από τις επαναλαμβανόμενες μαζικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Νοσοκομείου του Μεσολογγίου με αποκορύφωμα την κατάληψη που πραγματοποιήθηκε από όλους τους εργαζόμενους και την συμμετοχή όλων των φορέων (ΔΣΜ.ΙΣΜ,ΕΙΝΝΑΑ,ΠΟΕΔΥΝ,ΕΚΜ,ΑΔΕΔΥ,ΕΛΜΕ) και έχει δημοσιευτεί  στο ΦΕΚ 822 16-11-2015.

2)Ο τρόπος με τον οποίο  λειτουργούν τα δύο Νοσοκομεία είναι θέμα της κεντρικής διοίκησης του Υπουργείου Υγείας και της 6ης ΥΠΕ  και οι δηλώσεις που έγιναν στα τοπικά ΜΜΕ από τον κ. Κυριακόπουλο για το θέμα αυτό  αποτελούν προσωπικές του απόψεις και μόνο.

3)Πολύ λόγο κάνει ο κ. Κυριακόπουλος για συμφέροντα,  omerta και για πιστοποιητικά μαϊμού από τους ιατρούς των Νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας και τον προκαλούμε λοιπόν για αυτό να προσφύγει στον αρμόδιο εισαγγελέα. Επίσης, όσον αναφορά τα ποσοστά πληρότητας του Νοσοκομείου του Μεσολογγίου μένει να μας αποδείξει τα λεγόμενα του.”

H Ένωση πάντως δεν μπαίνει στην ουσία των καταγγελλομένων από τον πρώην υποδιοικητή, που άφησε να εννοηθεί πως στα νοσοκομεία υπάρχει “απόστημα” και διαπλεκόμενα συμφέροντα με τα οποία ο ίδιος συγκρούστηκε. Δείτε τη συνέντευξη του κ. Κυριακόπουλου ΕΔΩ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close