Αυτοδιοίκηση

"Να οργανωθεί με πλήρη διαφάνεια η υποστήριξη και λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μεσολογγίου"

po-logo-koinoniamprosta

Ανακοίνωση με τίτλο  “Για γέλια ή για κλάματα η ανακοίνωση του Δήμου Μεσολογγίου για τις δράσεις Κοινωνικού Παντοπωλείου;” εξέδωσε η δημοτική παράταξη Μεσολογγίου “η Κοινωνία Μπροστά” με επικεφαλής τον Π. Παπαδόπουλο, μέσω της οποίας ασκείται κριτική με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής για την προσφορά του Κοινωνικού Παντοπωλείου στους δικαιούχους του.

Η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, μπροστά στο άγχος να επιδείξει “έργο” αναφορικά με τις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου – που ειρήσθω εν παρόδω – μέχρι σήμερα ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει πως οργανώνονται και που κατευθύνονται σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του, εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι τον μήνα Αύγουστο μοιράστηκαν 20 τόνοι ροδάκινα και νεκταρίνια σε 150 οικογένειες, το μήνα Σεπτέμβριο 16 τόνοι ροδάκινα και νεκταρίνια σε 172 οικογένειες, τον Οκτώβριο 90 κιλά ψάρια σε 40 οικογένειες και πολλά άλλα φαιδρά που δεν αξίζουν σχολιασμού…

Τώρα πως μια οικογένεια π.χ. έφαγε μόνη της 134 κιλά ροδάκινα και νεκταρίνια σε ένα μήνα, μόνο οι αρμόδιοι συντάκτες της σχετικής ανακοίνωσης του Δήμου και η ιατρική επιστήμη ενδεχομένως (;) μπορεί να δώσει απαντήσεις.

Εάν κάποιοι λοιπόν, θεωρούν ότι με μια τέτοια δήλωση θα καταργήσουν τα μαθηματικά και την κοινή λογική, μάλλον υπέπεσαν σε σοβαρό ολίσθημα.

Το μείζον θέμα είναι να σταματήσουμε αυτού του είδους τις αστειότητες και να οργανωθεί με πλήρη διαφάνεια η υποστήριξη και λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Οι δράσεις του αφορούν τους δικαιούχους και το σύνολο της κοινωνίας και δεν προσφέρονται για φτηνή επικοινωνιακή χρήση ούτε για απαξιωτική πρακτική απέναντι στον ίδιο το θεσμό που τον έχουν τόσο ανάγκη η κοινωνία και οι δημότες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button