Εθνικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Ν. Παπαναστασης: «Σημαντικό βήμα η άνοδος του ΚΚΕ»

«Να ενισχυθεί το ΚΚΕ που θα αποτελέσει τη μοναδική δύναμη εργατικής - λαϊκής αντιπολίτευσης»

Η άνοδος του ΚΚΕ ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις και την αναγκαιότητα αυτό το βήμα να ενισχυθεί για να δυναμώσει περισσότερο το ΚΚΕ μπροστά στις αντιλαϊκές προκλήσεις που έρχονται, τόνισε ο Νίκος Παπαναστάσης, εκ νέου εκλεγμένος βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία, μιλώντας στην εκπομπή του Ν. Μπογιόπουλου στον «Real FΜ».

Όπως σημείωσε, η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι αποτέλεσμα ενός συλλογικού αγώνα όλο το προηγούμενο διάστημα. Ενώ χαιρέτισε όλους όσοι έβαλαν πλάτη, ιδιαίτερα όσοι έκαναν το βήμα για πρώτη φορά, αλλά και των νέων ψηφοφόρων που έδωσαν για πρώτη φορά την ψήφο τους στο ΚΚΕ.


Ο Ν. Παπαναστάσης ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ θα αποτελέσει τη μοναδική δύναμη εργατικής λαϊκής αντιπολίτευσης και αυτό θα πρέπει να είναι το κριτήριο για την συμπόρευση με το ΚΚΕ και την ενίσχυσή του στις νέες εκλογές.

Άλλωστε, όπως υπογράμμισε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συμφωνούν με τα προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, συμφωνούν με τη δημοσιονομική σταθερότητα, συνεπώς μόνο το ΚΚΕ θα αντιπαρατεθεί με αυτές τις πολιτικές.
Κλείνοντας τόνισε ότι το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει τη δύναμη που του δόθηκε για να οργανωθεί ο αγώνας στους χώρους δουλειάς, για να συμβάλει στην εργατική λαϊκή αντίσταση.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button