ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ν. Καραπάνος: “Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου μήπως και πάρουμε απαντήσεις”

Ο Συνδυασμός «δήμος για τα παιδιά μας» του π. δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Nίκου Καραπάνου, ζητά την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου.

“Είμαστε αποφασισμένοι, αν χρειαστεί, και αν ο Κώστας Λύρος συνεχίζει να αγνοεί σχεδόν όλη την αντιπολίτευση του Δήμου μας, χωρίς να απαντάει σχεδόν ποτέ σε τίποτα, κάθε εβδομάδα να συγκαλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο για καίρια θέματα που αφορούν την τοπική μας κοινωνία” τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

“Καλημέρα σε όλες και όλους!

Βλέποντας τον Κύριο Κώστα Λύρο να μην απαντά σε καμία ερώτηση που γίνεται από την αντιπολίτευση του Δήμου μας, και προσωπικά από εμένα και τον συνδυασμό μας ,υποχρεούμαι με πρωτοβουλία μας, να συγκαλέσουμε εντός 6 ημερών το Δημοτικό Συμβούλιο της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου μήπως και πάρουμε απαντήσεις για ένα θέμα που ταλανίζει την πόλη μας, αλλά και τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Δημοτική Αρχή Λύρου!!!

Είμαστε αποφασισμένοι, αν χρειαστεί, και αν ο Κώστας Λύρος συνεχίζει να αγνοεί σχεδόν όλη την αντιπολίτευση του Δήμου μας, χωρίς να απαντάει σχεδόν ποτέ σε τίποτα, κάθε εβδομάδα να συγκαλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο για καίρια θέματα που αφορούν την τοπική μας κοινωνία!!!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button