Άποψη

N. Φαρμάκης: «Όταν το παλιό αποκαλύπτεται το νέο γεννιέται»

po-nektarios-farmakisΓια “πανικό” της παράταξης Κατσιφάρα, κάνει λόγο σε δήλωση του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νίας Νεκτάριος Φαρμάκης , σχολιάζοντας τον θόρυβο που έχει προκληθεί σχετικά με το θέμα της στήριξης της Χ.Α. στον συνδυασμό Κατσανιώτη.

Η δήλωση του γραφείου του κ. Φαρμάκη:

“Είναι αξιοπρόσεκτος ο πανικός της παράταξης του κ.Κατσιφάρα τώρα που βλέπει την αποδοκιμασία των πολιτών να πλησιάζει, την Κυριακή που έρχεται.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η σπουδή με την οποία όχι μόνο διέσπειρε φήμες σχετικά με δηλώσεις υποψηφίου της Ελληνικής Αυγής  υπέρ δήθεν του συνδυασμού μας αλλά και με ύφος θεματοφύλακα της Δημοκρατίας, μας κατηγορησε για υπόγειες διαδρομές και άλλου είδος σχέσεις.

Είναι ξεκάθαρο : Ο κ.Κατσιφάρας είναι σε πανικό. Καταφεύγει σε ψέμματα (βλ.επίσημη διάψευση σε όλα τα ΜΜΕ) και πετάει λάσπη. Χρησιμοποιεί γκαιμπελικές μεθόδους προπαγάνδας που τον ταυτίζουν με αυτές ακριβώς τις πολιτικές που καταδικάζει.

Είναι κάτι περισσότερο από ξεκάθαρη η έλλειψη αυτοδιοικητικών και πολιτικών επιχειρημάτων που οδηγεί τον κ.Κατσιφάρα να πετάει την μπάλα στην εξέδρα, τώρα που βλέπει την Κυριακή της αποδοκιμασίας του να έρχεται. Είναι εντυπωσιακή εξάλλου έκδοση συνεχόμενων δελτίων τύπου και ανακοινώσεων για ένα ανύπαρκτο θέμα, ενώ για την ταμπακιέρα, δηλαδή για την αυτοδιοίκηση, σιγή ιχθύος.

Θα πρέπει ο κ.Κατσιφάρας να ξέρει όμως το εξής: Το νέο που εμείς εκπροσωπούμε ΔΕΝ τρομοκρατείται, ΔΕΝ εκβιάζεται ηθικά, ΔΕΝ σταματάει την πορεία προς τα εμπρός.

Το παλιό που αυτός εκπροσωπεί αποκαλύπτεται κάθε μέρα που περνάει και συνεχίζει να πορεύεται με λογικές διχασμών , ψευτοδιλημμάτων και λάσπης.

Εμείς το αντιμετωπίζουμε με χαμόγελο, συνεχίζοντας να απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες πιστεύοντας στη σύνθεση και τη δημιουργία.

Οι πολίτες σιχάθηκαν το παλιό και θα το αντιμετωπίσουν με αποδοκιμασία στις επερχόμενες εκλογές.”

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button