Εκλογές

Ν. Φαρμάκης: «Ο κόσμος θα επιλέξει την ανανέωση και την ανατροπή του κατεστημένου» (video)

φωτογραφία 2

 

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας με τον συνδυασμό «Ανδρέας Κατσανιώτης, μαζί  να φτιάξουμε τον τόπο μας», κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, στο 3ο δημοτικό σχολείο Αγρινίου.

Ο κ. Φαρμάκης δήλωσε ,με το πέρας της διαδικασίας, σίγουρος, ότι «ο κόσμος θα επιλέξει την ανανέωση και την ανατροπή του κατεστημένου», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.


Η δήλωση του κ. Φαρμάκη είναι η εξής:

«Σήμερα η Αιτωλοακαρνανία και η Δυτική Ελλάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα, μια καινούρια αρχή μέσα από την εκλογική διαδικασία της δεύτερης Κυριακής θα έχουμε όχι μόνο την ελπίδα αλλά και τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και της Δυτικής Ελλάδας έχουν αφουγκραστεί το μήνυμά μας, που έχει να κάνει με το γκρέμισμα του παλιού και με τη γέννηση του νέου. Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα επιλέξει την ανανέωση και την ανατροπή του κατεστημένου που μας έχει φτάσει έως σήμερα εδώ. Μένει να καλέσουμε τον κόσμο να συμμετέχει όσο το δυνατόν περισσότερο στη διαδικασία, για να ενισχύσει περισσότερο τη δημοκρατικότητά της και να δώσουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση ακόμη μεγαλύτερη εκπροσώπηση και δύναμη».

po-farmakis-ekoges-b2

po-farmakis-ekoges-b1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button